Tabasco Dogger

2016. augusztus 11. - Feiertag Erik

Igyekszünk, tényleg igyekszünk minél többet kipróbálni a Don Pepe méretes augusztusi újdonság csomagjából. Ezúttal a Tabasco Dogger került terítékre, méghozzá a burgertől eltérően, most mi mentünk Mohamedhez!

tabasco_dogger_don_pepe_2016_1_custom.jpg

A többi Tabascóval készülő termékhez hasonlóan ez is 2090 forintba kerül, összetevőit tekintve pedig a hasonló hamburgerrel elég sokat közösködik: az érlelt marhakolbászon kívül BBQ szósz, majonéz, paradicsom, rukkola, sült hagyma, kukoricás sajtszósz, és persze némi Tabasco kerül bele. Az árban persze ezúttal is van egy méretes adag DP burgonya a szokásosan isteni mártogatóssal.

tabasco_dogger_don_pepe_2016_custom.jpg

Ami miatt fontosnak tartottam kiemelni, hogy étteremben próbáltuk a terméket, hogy két féle Tabasco közül választhattunk: kaptunk egyet a standard piros változatból, mely ecet, só és cayenne paprika felhasználásával készül, illetve egyet az enyhébb zöldből, melyhez jalapeno paprikát használnak. Én nem vettem észre nagyon komoly különbséget a kettő közt, a zöldnél kevésbé volt erőteljes az ecetes íz, és kissé érződött, hogy más paprikával készül, de sokkal visszafogottabbnak nem mondanám az erejét - persze ez is sokban függ attól, mennyit használunk, hisz a hamburgerhez hasonlóan, az alap Dogger is csak kellemesen csíp, ha keményebb menetre vágyunk, ránk van bízva.

A Tabascót leszámítva ismét egy korrekt darabról beszélünk. A marhakolbász még mindig kissé pikánsan fűszeres, a majonéz és a BBQ együtt kellemesen édes, és a pirított hagyma is hozzátett az élményhez, de alapvetően nem egy túl különleges darab. Ha az ember egy brutálisan csípős doggert szeretne enni, akkor mindenképp ajánlott, persze jó adag Tabascóval nyakon öntve.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr449934276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása