Nemburger pizza indiából

2016. július 20. - Feiertag Erik

Nem egy étterem megpróbálkozott már a hamburger és a pizza ötvözésével. Láttunk már pizzatésztába csomagolt húspogácsát, vagy a pizza szélében kialakított mini burgereket. Olyat viszont még nem, ami hamburger is, meg nem is, és közben mindvégig pizza.

dominos-india-burger-pizza.jpg

Az indiai Domino's új terméke viszont éppen ilyen. Egy olyan pizza burger, ami sokkal inkább egy nemburger pizza. Vagy valami ilyesmi. A szlogen a következő:

 Hamburgernek tűnik, de pizzának ízlik. 

Hogy ennek mennyi értelme van, azt mindenki döntse el maga. A meglehetősen ellentmondásos étel egyébként négyféle változatban érhető el, amiből kettő vegetáriánus. Utóbbiak vélhetően igen sikeresek lesznek, hisz India lakosságának körülbelül harmada nem fogyaszt húst. Egy adag ára 89 rúpiáról indul, ami nagyjából 400 forintnak felel meg, ami egész jó ajánlatnak tűnik, akár pizza, akár burger.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr908901906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása