Ön is egyen rántott vizet!

2016. június 03. - Feiertag Erik

Egy posztapokaliptikus világban, ahol a víz értékesebb mint napjainkban az arany, az igazán gazdagok biztos, hogy meg akarnák enni, csak hogy megmutassák, ők ezt is megtehetik. A bunkerjükben készleteket felhalmozó, alufóliával a fejükön grasszáló világvége hirdetők végre fellélegezhetnek, ugyanis itt a megoldás: feltalálták a rántott vizet!

rantottviz.JPG

Jonathan Marcus, aki ezzel a tettével megváltoztatta a világot, egészen egyszerű megoldást talált a problémára: kalcium alginát segítségével zselésítette a vizet, amit aztán átküldött a standard panírozási futószalagon: liszt, tojás és morzsa került rá, és már ment is a forró olajba.

De hát ez nem rántott víz, hanem rántott zselé! - gondolhatnák a kukacoskodók, de nincs igazuk. A sülés folyamán elolvad, így szeleteléskor már ismét a jól ismert folyadék köszön vissza ránk.

via Munchies

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr208775080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása