Egyszerű desszert mindenkinek - Zabfalatok

2016. május 27. - Feiertag Erik

Egy kis nasi sosem árt, különösen, ha cukor nélkül készül. Ráadásul ez a zabfalat recept gluténmentes összetevőkből van, hogy tényleg mindenki megkóstolhassa!

zabfalat_recept.jpg

A nagyjából 40 perc alatt elkészülő sütihez 1 tojásfehérje, 50 g gluténmentes zabpehely, 1 evőkanál eritrit, fél teáskanál őrölt fahéj és 10 g kókuszzsír vagy kókuszolaj kell. Ez 12 kisebb adagra elegendő, úgyhogy lehet érdemes élből duplázni.

Nem csak gyors, egyszerű is a recept. Elsőként kissé felverjük a fehérjét, miközben hozzáadjuk az eritritet. Ezt követően jöhet a többi összetevő is, aztán jól összedolgozzuk. 15 percig pihentetjük a hűtőben, majd kinyújtjuk és felszeleteljük. Már csak a sütés van hátra, ez előmelegítve 220 °C-on történik, mindössze 10 percig. Ha ez is meg van, jöhet a falás!

via ApróSéf

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr528749898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása