Nyárváró spenótos pizza

2016. május 24. - Feiertag Erik

Jövő héten már június, ami azt jelenti, hogy hivatalosan is beköszönt a fülledt, nyári időszak. És mivel ez új Don Pepe akciókat is jelent, épp itt volt az ideje, hogy megkóstoljuk a csak ebben a hónapban kapható Nyárváró Pizzát!

nyarvaro_pizza_don_pepe_2016_custom.jpg

Ami bár csak 1090 forint, meglepően tartalmasra sikerült: tejfölös alapra paradicsom, csirke, fokhagyma, mozzarella sajt, és némi spenótlevél kerül. Tegye fel a kezét, aki evett már spenótos pizzát, és nem Popeye-nek hívják. Nem sokat látok, pedig nem olyan ördögtől való gondolat, ezen az ételen is nagyon jól működik.

Összességében egy korrekt pizzáról beszélünk, melynek legjobb része a spenót. A sajt és a hús korrekt, ahogyan a többi összetevő is. Kicsit talán száraz, így nem árt némi üdítőt fogyasztani hozzá, de ennyi pénzért tökéletes választás, ha az embernek nincs kedve főzni egy nehéz nap után.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr708741628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása