Házi sör lehet a jövő

2016. május 18. - Feiertag Erik

Sokan mondják, hogy eljött a kézműves sörök kora, de mi van, ha már ez a fellendülőben lévő kategória is leáldozóban van? KickStarteren ugyanis elkezdtek pénzt gyűjteni egy házi sörfőző készülék gyártására!

artbrew.jpg

Az ArtBrew kezelése elképesztően egyszerűnek ígérkezik: az LCD kijelző, vagy az ingyenes mobilapplikáció segítségével pillanatok alatt megadható lesz, milyen sört szeretnénk főzni. Ezt követően már csak az összetevőket kell beletenni a gépbe - akár külön-külön, akár a megvásárolható ízcsomagok tartalmát -, és már készül is a sörike.

Nem csak egyszerű, de gyors is a folyamat: típustól függően 1-3 hetet kell várnunk, mielőtt belekóstolhatunk az italba. Ennek viszont ára van, hisz közel sem kapunk egy hordónyi sört, mindössze 5 literrel kell beérnünk. Végfelhasználói árról nincsenek információink, de aki 489 amerikai dollárral beszáll a kampányba, az kapni fog egy gépet, tehát végül is nevezhetjük ezt a körülbelül 136,000 forintos összeget előrendelői árnak.

via Uncrate

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr938726544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása