Piadina burger és nyárváró pizza a Don Pepében

2016. május 01. - Feiertag Erik

Véget ért az április, úgyhogy mi mással indíthatnánk a tavasz utolsó hónapját, mint hogy vetünk egy pillantást a Don Pepe akciós kínálatára? Lesz új spéci burger, olcsó pizza, és természetesen a heti kedvezmények sem maradhatnak el.
piadina_burger_don_pepe_majus_2016.jpg

Piadina vagy hamburger - hangozhat el a kérdés, ha az ember meglátja a fenti képet. Nos, mindkettő egyben, ugyanis erre a hónapra egy menő Piadina Burgerrel készült az étteremhálózat. A buci helyett használt, vaslapon sütött lepényt leszámítva amúgy nem túl elrugaszkodott összeállítás, hisz marhahúspogácsa, mozzarella sajton és sajtkrém, rukkola és paradicsom került bele. Talán épp az egyszerűségéből fog fakadni nagyszerűsége, amire igyekszünk majd minél hamarabb választ találni. A 2390 forintos ára ugyanakkor nem olcsó, bár némileg javít az összképen, hogy mind DP burgonyát, mind DP szószt kapunk mellé.

nyarvaro_pizza_don_pepe_majus_2016.jpg

Most, hogy a Tavaszi Pizzát letudtuk, alig 30 nappal a legforróbb évszak előtt adja magát, hogy egy Nyárváró feltéttel ellátott 1090 forintos pizzával rukkoljon elő a Don Pepe. A már-már kötelezőnek számító mozzarella sajton kívül spenótlevél, csirke, paradicsom, fokhagyma és tejföl kerül rá, tehát egy meglehetősen gazdagon megrakott darabbal lesz dolga annak, aki megkóstolja. 1290 forintos áron dobozos üdítővel is kérhető, ugyanakkor véleményem szerint a nagyobb kiszerelésű italokra érdemes rámenni, hisz ár/érték arányuk sokkal jobb.

ajandek_don_pepe_majus_2016.jpg

Ebben a hónapban elég sok termék mellé jár ajándék, így külön bekezdésben emlékezünk meg róla. Serpenyős ételek mellé 1,25 liter kólát, DeLuxe salátákhoz 1,5 liter Emotion üdítőt, míg minden rendeléshez Maoam kockát küldenek. Természetesen ezek csak a készlet erejéig járnak.

pizzahajo_hetek_don_pepe_majus_2016.jpg

Heti akcióban ezúttal Pizzahajókat kóstolhatunk, méghozzá egyéges 2090 forintos áron. A "menetrendet" alább láthatjátok:

Május 1-8.: Mex Beef (pizzatészta, mozzarella, vaj, liszt, tej, marhahús, vörösbab, kukorica, cheddar szósz, kaliforniai paprika, lila hagyma, fokhagyma, jalapeno)

Május 9-15.: Chicken 'Mojo Tojo' (Pizza tészta, Mozzarella, Vaj, liszt, Tej, csirkemell, bacon, mustár, zöldbab, fokhagyma, póréhagyma)

Május 16-22.: Popey (Pizza tészta, Mozzarella, Vaj, liszt, Tej, csirkemell, túró, paraj, fokhagyma)

Május 23-31.: Duck Daddy (pizzatészta, kacsamell, paradicsom, jégsaláta, madársaláta, rukkola, sárgarépa, uborka, üvegtészta, chili szósz, szójacsíra, szójaszósz, mozzarella, vaj, liszt, tej), Chicken Salsa Verde (pizzatészta, csirkemell, paradicsom, jégsaláta, madársaláta, rukkola, sárgarépa, uborka, mozzarella, vaj, liszt, tej, parmezán, tojás, worchestershire, szardella paszta, majonéz, tejföl)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr428675706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása