Tavaszi hidegben Tavaszi Pizza

2016. április 29. - Feiertag Erik

Egy jó pizzához nem kell rengeteg feltét, sokszor bebizonyosodott már itt a blog hasábjain is. Épp ezt a vonalat erősítik a Don Pepe akciós pizzái. A mostani Tavaszi Pizza már csak két napig kapható, mégis megírjuk milyen volt, mert nem sűrűn kóstolunk pizzát, az egyre kevésbé pizzériaként emlegetett hazai étteremlánc kínálatából.

tavaszi_pizza_don_pepe_2016_aprilis_custom.jpg

Az ár természetesen ismét 1090 forint, ami igen kedvező, hisz van, ahol fele ennyiért kapunk egyetlen szeletet. A feltétek persze nem eget rengetőek, a sajtkrémes alap ugyanakkor kellően különleges ahhoz, hogy ne valami uncsi tucatpizzáról beszéljünk. Ezen kívül mozzarella sajt, füstölt-főtt tarja, tojás és medvehagyma kerül rá.

tavaszi_pizza_don_pepe_2016_aprilis_1_custom.jpg

Amit igazán ki lehet emelni, az a végig jelenlévő sajtos íz. Itt persze nem a mozzarellára gondolok, sokkal inkább a sajtkrémre, melyről sokszor a jó öreg Maci Sajt jutott eszembe, a végtelenségig vibráló medvével a dobozon, aki egy henger sajtot tart a csomagoláson, amin a medve egy henger sajtot tart a csomagoláson, amin a medve egy henger sajtot tart a csomagoláson, amin a medve egy henger sajtot tart a csomagoláson.....................

tavaszi_pizza_don_pepe_2016_aprilis_2_custom.jpg

Persze a többi összetevő is jelen van, de mivel ezek nincsenek ott minden falatban, kevésbé erőteljesek. Amúgy a tojás kifejezetten ízlett rajta, úgy látszik csak a hamburgereknél van ellenérzésem használatával kapcsolatban. Összességében egy korrekt pizzáról beszélünk, nyilván nem találja fel a spanyol viaszt, de nem is kell - főleg nem annyiért, amit elkérnek érte.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr848671854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása