Visszatért a Pöttyös McFlurry!

2016. április 07. - Feiertag Erik

A tavaly bemutatott Pöttyös McFlurry szériája hatalmas siker lett, nem véletlen. Egy szinte mindenki által kedvelt, hazai édességgel dobták fel a klasszikus Mekis fagyit. Nem túl meglepő tehát, hogy idén újra étlapra kerültek, ráadásul egy új ízzel is megtoldották az eddigi portfóliót.

mcflurry.jpg

Ami nem más, mint a mogyorókrémes. Ebbe egy óriás túró rudi, némi pörkölt földimogyoró, meg a név alapján nem túl meglepő mogyorókrém kerül. Ha valaki inkább a tavalyiakat élné újra, szerencsére minden maradt a régiben: a karamellás kivitelbe ezúttal is óriás túró rudi, pörkölt mogyoró és karamella kerül, a sima Pöttyös McFlurry pedig csupán a túró rudival tud többet egy adag vanília fagyinál. Tavaly szerettük őket, így biztosan ki fogjuk próbálni az új ízvilágot is.

sajtburgerek.jpg

Ha inkább jóllaknátok, továbbra is elérhető az egész korrekt Club Royal, illetve néhány hete fut egy sajtburgeres akció, melynek keretében ismét kérhetitek akár három húspogácsával is az étteremlánc legnépszerűbb szendvicsét. Még a legelső alkalommal megkóstoltuk, és persze összeraktunk egy 5 húsos szörnyet is, mert mi már csak ilyenek vagyunk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr858568428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása