SörTesók

2016. április 05. - Feiertag Erik

Elég sok pizzát kipróbáltunk már az 1Pizza kínálatából, és eddig nem igazán sikerült űberelni az elsőként tesztelt Fullánkot, úgyhogy most kicsit más vizekre eveztünk, és a legújabb terméküket, a SörTesókat kóstoltuk meg.

sortesok_1pizza_4_custom.jpg

Valójában egy calzonéról van szó, mely klasszikus pizza összetevők helyett három dolgot tartalmaz: bécsi virslit, mustárt és mozzarella sajtot. Utóbbiból az összehajtott pizzatészta tetejére is jut egy kicsi, ami szépen rápirul és egészen kellemes látványt nyújt. Ha ezt így kevésnek érezzük, 1-200 forintért kérhetünk bele szalonnát, lilahagymát, kukoricát, csípős chilli szószt vagy ketchup-öt, tehát egészen kitömhetjük, ha nem sajnáljuk rá a pénzt. Most egyébként akciós 1499 forintos áron rendelhető, szóval ha érdekel, nem érdemes halogatni.

sortesok_1pizza_1_custom.jpg

Nem egyszer fordult már elő, hogy egy-egy kevesebb, egyszerűbb összetevőkből építkező termék jobbnak bizonyult, mint a minden jóval megrakottak. Itt azért nem történt trónfosztás, az 1Pizza étlapjáról még mindig a Fullánk a kedvencünk, de ezt most megint nagyon eltalálták. A mustár elég visszafogott, de kifejezetten tetszett, hogy nem ez dominál, sokkal inkább a valóban ízletes bécsi virsli és a mozzarella sajt.

sortesok_1pizza_2_custom.jpg

A termék nevében a tesók egyébként a virslikre utalnak, a sör pedig arra, hogy ezzel az itallal fogyasztva a legjobb. Utóbbi tulajdonságához kapcsolódik egy akció is Az Igazi SörTesók néven: ez a csomag két pizzatáskát tartalmaz 2998 forintért, mellé pedig ajándékba kapunk egy 0,4 literes Heinekent. 

Szállítási és rendelési információkkal kapcsolatban továbbra is az 1Pizza weblapja ajánlott.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr978559192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása