Fekete Bárány a Don Pepében

2016. április 01. - Feiertag Erik

Április elsejei kiemelkedően vicces álhírek helyett mi komoly témát választottunk: ahogy szoktuk, vetünk egy pillantást a Don Pepe havi kínálatára! Lesz újabb fekete hamburger, tavaszi pizza, és egy sor menő akció, amit nem érdemes kihagyni!

fekete_barany_burger_don_pepe_2016.jpg

A márciusi Bivaly Caprese burger után azt hittem, egy klasszikusabb, egyszerűbb szendviccsel fog készülni a Don Pepe. Helyette megint különleges húst kóstolhatunk, hisz ezúttal egy Fekete Bárányt rendelhetnek az érdeklődők 2790 forintért. A hamburger paradicsomot, jégsalátát, chedddar sajtot, humuszos tört tojást, és persze bárányhúspogácsát tartalmaz, mellé pedig némi Don Pepe burgonyát, és szószt adnak, hogy biztosan ne maradjunk éhesek. Az eddigiek alapján vélhetően senki sem fog, noha azért nem egy King Size 2,5 kilós szendvics ez az áprilisi fenevad.

tavaszi_pizza_don_pepe_2016_3.jpg

1090 forintos pizzák tekintetében az utóbbi néhány hónap annyira nem volt erős. Bár korrekt darabokat raktak össze, valahogy mégsem éreztem azt a meg kell kóstolnom érést, mint tavaly a Mint a Moziban kapcsán. A Tavaszi Pizza azonban ismét érdekesnek ígérkezik: mozzarella sajt, füstölt-főtt tarja, tojás és medvehagyma kerül sajtkrémes alapra. Főként utóbbi miatt vagyok ilyen lelkes, remélem össze fog jönni egy kóstolás. 1290 forintért dobozos kólával is kérhető, de én megint inkább a drágább, de jóval nagyobb kiszerelésű 1,5 literes változatra biztatnálak titeket. Ha már üdítő: a Keleti Ízek termékkategória mellé minden rendelő 1,5 literes Emotion italt kap, ha valakinek eddig kimaradtak volna, jó alkalom lehet ez egy próbára.

burgerimado_paros_menu_don_pepe_2016.jpg

Burgerimádó hónap lesz ez a Don Pepénél, hisz egy különleges páros menüt is összeállítottak. Egy-egy DeLuxe és Prémium Burgert kell csupán rendelni, és igazán impozáns menüvé egészítik ki a szendvicseket: egy adag rántott hagymakarika, egy adag coleslaw saláta, és két dobozos üdítő jár melléjük.

piadina_hetek_don_pepe_2016_3.jpg

A heti felépítésű akció sem maradhat el, ezúttal a Piadinákhoz nyúl az étterem: minden héten más ízek rendelhetőek néhány száz forinttal olcsóbban, most érdemes tehát igazán a drágább darabok felé kacsintgatni.

Április 1-10.: Fokhagymás-tejfölös sonkás piadina 1490,- (tejföl, fokhagyma, sonka, mozzarella, paradicsom, ruccola, pizza tészta)

Április 11-17.: BBQ csirkés, füstölt sajtos piadina 1490,- (bbq, sajtkrém, csirkemell, paradicsom, ruccola, füstölt mozzarella, pizza tészta)

Április 18-24.: Mexikói piadina 2190,- (vörösbab, kukorica, darált marha, paradicsom, ruccola, taco fűszer, avokádó krém, mozzarella, jalapeno paprika, tejföl), Mediterrán sonkás piadina 1790,- (sajtkrém, mozzarella, érlelt sonka, aszalt paradicsom, paradicsom, ruccola, baszalikomos pestó, pizza tészta, tejföl)

Április 25-30.: Háromhúsos, juhtúrós piadina 2390,- (sajtkrém, mozzarella, juhtúró, kacsacomb, csirkemell, marhabélszín, paradicsom, ruccola, pizza tészta, tejföl), Négysajtos, piadina dióval 1790,- (cheddar sajt, gorgonzola, mozzarella, camabert, paradicsom, ruccola, dió, bazsalikomos pestó, pizza tészta, tejföl)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr228546370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása