Fekete hamburger, már a KFC-ben is!

2016. március 25. - Feiertag Erik

Néhány éve a japán Burger King indította útjára a fekete bucis hamburgerek trendjét, mely azóta bejárta az egész világot. Hazánkba is megérkezett már, bár a nagy láncok még nem vették fel kínálatukra, de például a Don Pepe elég sűrűn használja. Ezúttal a KFC készített ilyen zsemlével hamburgert, igaz, nem Magyarországon, hanem Ausztráliában, de a láncnak így is ez az első ilyen terméke.

fekete_zinger_kfc.jpg

Ami nem más, mint a Black Zinger Burger. Végül is logikus lépés hogy az új összetevőt az egyik legismertebb állandó termékükkel vezetik be, valahogy így tett annak idején a BK is a fekete Whopperrel. A Hot and Spicy fűszerezésű csirkemellfilén kívül bacon, paradicsom, saláta és sajt kerül a szendvicsbe. Meg egy speciális juhar mustáros mártás, ami őszintén szólva érdekesebben hangzik, mint hogy fekete bucit használnak.

A zsemle színezéséhez egyébként növényi szenet használtak, a Burger King annak idején tintahal tintával feketítette a zsemlét. Érdekesség még, hogy csak bizonyos éttermekben kapható a termék, például Tasmania területén egyetlen egység sem forgalmazza. Érdemes meglátogatni a cég ausztrál weblapját is, teljesen átszínezték a Black Zinger Burger tiszteletére.

kfc_burrito_mb_st_2.jpg

A hazai KFC kínálata mostanában érdekesebb, mintsem hogy a termékek színe legyen a legkülönlegesebb dolog bennük

Őszintén szólva, ezért a fekete zsemléért sosem őrültem meg, hisz semmi extrát nem nyújt, ezt már nem egyszer bárki megtapasztalhatta a Don Pepében. A hazai KFC kínálata mostanában sokkal érdekesebb: év elején normál éttermeket is megszégyenítő Dupla Grandert falhattunk gombával és sajtszósszal, mostanában pedig burritót vagy több összetevővel is felturbózott Qurritót rendelhetnek, akik már unják az állandó kínálatot.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr528523342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása