Big Mac szószt szeretnél? Két tippünk is van!

2016. március 16. - Feiertag Erik

A Big Mac legjobb része vitán felül az öntet, ami viszont nem sima ketchup vagy majonéz, saját Mekis fejlesztés. Ha otthon is használná az ember, nincs egyszerű dolga, mi viszont két módot is mutatunk, hogy hozzá juss!

mcdonalds-bottle-mac-sauce-line-up.jpg

Kezdjük az egyszerűbb megoldással, a vásárlással: Ausztráliában most alig 5 dollárért bárki vehet egy palackkal. Ugyanis a szigetország néhány éttermeiben limitált példányszámban (4000 db) elérhető a legendás Big Mac szósz, amit itthon egyébként még a Bacon Clubhouse szendvicshez is használnak. A helyiek számára jó lehetőség, innen Európa közepéből kicsit túlárazott a dolog, ha a repjegyet is beleszámítjuk.

Aki sokallja az árat (mindenki?), annak viszont van egy nagyon jó hírünk: a kanadai McDonald's egyszerűen fogta magát, és egy videóban megmutatta, hogy készül a legendás szósz. Úgyhogy vége a találgatásoknak, itt a hivatalos recept, ha valaki házi Big Mac-et készítene.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr278480404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása