VR szemüveg a Mekiben

2016. március 13. - Feiertag Erik

Nem egy tech oldal jelentette már ki, hogy 2016 a VR (virtual reality - virtuális valóság) éve lesz. Idén érkeznek az első megvásárolható modellek, és telefonokkal használható szemüvegekkel is egyre több cég foglalkozik. Ez eddig nem vág túlzottan az oldal profiljába, az viszont igen, hogy a McDonald's is bemutatta saját mobilos VR kiegészítőjét.

mcd-happy-goggles.jpg

Az eszköz Svédországban debütált, és az ikonikus, piros Happy Meal dobozból lehet összehajtogatni. Ha kész, már csak bele kell helyezni egy okostelefont, és mehet a móka. A cég még egy saját, síelős oktatóprogram jellegű játékot is fejlesztett hozzá Slope Stars néven, de nyilván bármely más VR alkalmazás is használható vele.

Aki mindenképp Mekis papírszemüveggel akar mászkálni, annak van egy rossz hírünk: csak március 12.-ig élt az akció. 4.10 dolláros (kb. 1100 forint) felára volt egyébként a terméknek, ami összevetve az eBay-en fellelhető hasonló Google Cardboard megoldásokkal, teljesen rendben van.

via Food Beast

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr188471114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása