Ingyen pizza az #1Pizzánál!

2016. január 18. - Feiertag Erik

Jókor jó helyen lenni nem mindig egyszerű, holnap viszont elég, ha jókor rendelünk. Az #1Pizza ugyanis Pizza Napot tart, ami sokaknak teheti jóval olcsóbbá - akár ingyenessé - az ételt.

10pizza.jpg

Aki szeretne részt venni az akcióban, annak két dolgot kell tennie: elsőként, minél hamarabb megosztani a linkelt facebook posztot, holnap (tehát január 19-én) pedig pizzát rendelni a fenti étteremből. Minden 10. megrendelő egyik pizzája ingyenes lesz, szóval egész sokat lehet spórolni, ha jókor kattint/telefonál az ember.

Korábban már többször is írtunk az étterem kínálatáról. Ami nekem legjobban bejött, az a Fullánk Pizza, szerintem erre érdemes rárepülni. Ha diétásabb ételt szeretnénk, a csirkés-almás-tejfölös Chic Light Deluxe-szal sem jártok rosszul, de azért érdemes ránézni a többi termékre is.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr208283412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása