Holnaptól csak KFC-ben fogsz enni!

2016. január 11. - Feiertag Erik

Tavaly januárban kéksajtos szendvicsek és tortillás ételek kapták a főszerepet a KFC kínálatában. Idén is hasonlóan indul az év, azonban az akkori erős kínálatra sikerült hatványozottan rálicitálni, ugyanis normál éttermeket is megszégyenítő Grander burgerek is részei a promóciónak.

5e920766-d040-4d79-b5f2-307e89f4e04c.jpg

A holnap induló akció sztárjai egyértelműen a Grander Cheeser és a Dupla Grander Cheeser szendvicsek lesznek. A két termék csak abban tér el, hogy utóbbiba két H&S panírban sütött csirkecombfilé és ennek megfelelően két szelet mozzarellasajt kerül. Ezen kívül sült gomba, bacon, paradicsom, jégsaláta és kétféle sajtszósz lesz a rusztikus, különböző magvakkal is ellátott zsemlében. A fentebb említett mozzarella sajtot egyébként ráolvasztják majd a csirkére, szóval az íz mellett a látvány is jónak ígérkezik. A két méretes prémium szendvicsnek meg is kérik az árát: magában 1290 és 1990, menüben pedig 1790 és 2390 forintról indul majd az áruk. 

Hasonló összetevőkkel, de olcsóbban lesz kapható a Cheeser Twister, mely két H&S Stripset tartalmaz, a combfiléhez hasonló módon ráolvasztott mozzarellával, paradicsommal, rukkolával és sajt szósszal. Az ízélmény tehát hasonló lesz, így első körben talán ezzel lesz érdemes kezdeni, főként a kedvezőbb ár miatt: magában 990, míg menüben 1490 forinttól lesz kapható.

Mindemellett visszatér a Négysajtos Qurrito is, annak, aki ismerősebb ízekre vágyik. Ebbe tavalyhoz hasonlóan H&S Strips szeletek, barbecue szósz, kétféle cheddar sajt, valamint gorgonzola és gouda sajt kerül. Az ára önmagában 1090, menüben pedig 1690 forintról indul majd.

Ezúttal különleges köret is része az akciónak, ami nem megszokott a KFC-től. A Sajtos-gombás sültburgonya 150 gramm sültkrumplit jelent, melyre némi sült gombát szórnak, és nyakon öntik sajtszósszal. Ez menük mellé kedvezményes 390 forintos áron lesz elérhető, ha magában kérjük, úgy 100 forinttal kell majd többet fizetni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr688261368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása