Fekete Erdő Burger, és újabb akciók a Don Pepében

2015. december 01. - Feiertag Erik

November legnagyobb újdonsága az volt, hogy megújult az étlap, ennek ellenére nem lazsáltak a Don Pepénél, és a szokásos akciók mellett decemberre is jut 1090 forintos pizza, valamint az év egyik legbrutálisabb hamburgerét is összerakták karácsonyra!

fekete_erdo_burger_don_pepe_december_2015.jpg

A fekete erdő mélyén ezúttal nem vadállatok bujkálnak, hanem egy igazán különleges hamburger: szarvashús pogácsa, medvehagyma, rókagomba és áfonya szósz igyekszik különlegessé tenni a Don Pepébe járó burgerfanatikusok karácsonyát. A 2990 forintos szendvics a fentiek mellett paradicsomot, salátát, cheddar sajtot és tartármártást is tartalmaz, méghozzá fekete zsemlében. Persze jár hozzá Pepe burgonya és szósz, hogy megint kipukkadásig teljünk a havi promóciós hamburgerrel.

tejfolos-ratjas_pizza_don_pepe_december_2015.jpg

Aki olcsóbb vacsit szeretne, örülni fog a decemberi akciós Tejfölös-tarjás pizzának, mely a név alapján egyértelmű összetevőkön kívül parasztkolbász és füstölt mozzarellasajt felhasználásával készül. A szokásosan 1090 forintért kapható étel mellé 200 forintért rendelhető dobozos kóla, ami helyett személy szerint egy alig drágább, de jóval nagyobb kiszerelésű üdítőt ajánlanék. És ha már szóba kerültek az italok, két Piadina rendelése esetén 1,25 literes Coca-Colát küldenek ajándékba.

serpenyos_hetek_don_pepe_december_2015.jpg

Végül, de nem utolsó sorban van egy Serpenyős Hetek névre keresztelt akció, melynek neve elég egyértelmű: minden héten, más serpenyős kategóriába sorolt étel kapható olcsóbban. Ez jellemzően 200 forint körüli spórolást jelent, íme a menetrend:

December 1-6.: Chili con carne 1790,- (marhahús, kukorica, vörösbab, hagyma, fokhagyma, tortilla, tejföl, mozzarella) 

December 7-13.: Pepe Papa Parajos Pipije 1790,- (fokhagyma, paraj, tej, tejszín, camembert, csirkemell, paradicsom, focaccia)

December 14-20.: Háromhúsos juhtúrós gnocchi sajtban sütve 2790,- (gnocchi, bélszín, kacsamell, csirke, juhtúró, tej, tejszín, fokhagyma, petrezselyem)

December 21-27.: Kemencés Jambalaya Pasta 2790,- (garnéla rák, csirkemell filé, fokhagyma, kaliforniai paprika, angolzeller, casarecce tészta, paradicsom szósz, cayenne bors, római kömény, koktél paradicsom, mozzarella sajt, szeletelt bacon, kolbász)

December 28-31.: Mac&Cheese sonkával és bacon-nel 2090,- (casareccia tészta, tej, tejszín, vaj, mozzarella, trapista, főtt-füstölt császárszalonna, sonka, petrezselyem)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr708128732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása