Elszállították az első Taco Bell éttermet

2015. november 29. - Feiertag Erik

Az első étterem minden cégnek szívügye, bár a Taco Bell húzása így is meglepő: egyszerűen fogták, és majd' 73 kilométert utaztatták, hogy hazatérjen.

first-taco-bell-being-moved.jpg

A döntés főleg annak fényében meglepő, hogy a hely 1986 óta nem üzemelt Taco Bell-ként. A vállalat azért zárta be, mert már nem illett profiljába: hiányzott a belső vendégtér, és az autósok kiszolgálását sem lehetett megoldani. Később kisebb mexikói éttermek számára adták ki, míg tavaly decemberben végleg ki nem ürítették az épületet.

November végén azonban egyszerűen kikapták a földből, teherautóra rakták, és a kaliforniai Downey-ból a körülbelül 73 km-re lévő Irvine-ba, a vállalat központjába szállították. Erre azért volt szükség, mert területfejlesztési indokkal lebontásra került volna az étterem. A Taco Bell egyelőre nem tudja mi lesz az épület végső sorsa, de mindenképpen rajongói visszajelzések alapján fognak dönteni.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr658123610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása