Reggeli Burgerek és Snack Wrap Omlett - jó McReggelt!

2015. november 16. - Feiertag Erik

Év elején újult meg hazánk McReggelis kínálata. Ami késik nem múlik alapon pedig bevizsgáltuk a legizgalmasabb reggeli termékeket, hogy könnyebben tudjatok választani!

mcdonalds_mcreggeli_02.jpg

Egyelőre a McMuffinokkal nem foglalkoztunk, bár bevallom, van pár, amit érdemes lenne kipróbálni, de nekünk sem végtelen a bendőnk, hogy mindent egyszerre felfaljunk. Így is három terméket kóstoltunk meg: a Reggeli burgert, a Reggeli Fresh Burgert, és a Snack Wrap Omlettet.

mcdonalds_mcreggeli.jpg

Az első szendvics, mely nemes egyszerűséggel Reggeli Burger névre hallgat, kvázi egy hamburger sertéshúspogácsával. Utóbbin kívül csak uborka, hagyma, ketchup és mustár kerül bele, és a buci pedig kapott némi sajtot a tésztájába. Ízre is pont olyan mint a sima hambi, egyedül a hús más kicsit, de ez mondjuk érthető. Sokan egyébként nem szeretik a Mekis sertéshúst, nekem semmi bajom nem volt vele, ami igazolja korábbi állításom a McFarm kapcsán, hogy valószínűleg az ott használt szósz lehet a fura utóíz oka.

mcdonalds_mcreggeli_3.jpg

A Reggeli Fresh Burger hasonlóan az előzőhöz sajtos buciban érkezik, melybe egy sertéshúspogácsát, salátát, paradicsomot, és McChicken szószt tesznek. Az öntet elég majonéz szerű, főként ez és a hús dominál, de azért érződnek a zöldségek is, egész jól sikerült szendvics. Méretre egyébként nagyjából akkora mint egy Sajtburger, szóval nem a világ leglaktatóbb dolga, ahogy az előző Reggeli Burger sem.

mcdonalds_mcreggeli_04.jpg

Végül, de nem utolsó sorban, vetettünk egy pillantást erre a Snack Wrap Omlettre is. Nem túl meglepő módon itt egy tortillatekercsről van szó, melybe omlett, saláta, bacon darabkák, kígyóuborka, McChicken és mézes-mustáros szósz kerül. A három termék közül nekem ez tetszett a legjobban, hisz az omlett miatt egy sokkal reggelibb hangulatú ételt kapunk mint a fentiek, azonban a bacon és a mézes-mustáros szósz elég különleges ízt ad neki ahhoz, hogy kitűnjön a McReggelis tömegből. A mérete sajnos nem egyezik meg a sima McWrap-ekével, de a Reggeli Burgereknél nagyobbnak éreztem.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr278081420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása