Ilyen drága szendvicset még tuti nem ettél!

2015. október 12. - Feiertag Erik

Felgyorsult világunkban lépten-nyomon szendvicsekbe botlunk, olcsón megvehetjük a kész terméket, vagy otthon mi is pár száz forintból összeállíthatunk egyet. De mi van ha, az alapokról indulnánk? Csak 6 hónap és 1500 dollár kell hozzá!

szendvics.JPG

Andy George ebben a videóban megmutatja, meddig tartana és mennyibe kerülne egy szendvics, ha minden, tényleg minden alapanyagot mi állítanánk elő hozzá. Fent már lelőttem a poént: 6 hónap alatt 1500 dollárból (kb. 412 ezer forint) jönne ki.

A folyamatot egy 12+2 részes videósorozat mutatja be, melyet itt nézhettek meg. George maga szüretel zöldségeket, állít elő sót tengervízből, fej tehenet a sajthoz, de még a kenyérhez szükséges lisztet is nulláról készíti el.

via BGR.com

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr907959732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása