Libák a McDonald's-ban

2015. október 06. - Feiertag Erik

Ha azt mondanám idézzetek fel tavalyról egy Mekis burgert mit mondanátok? Volt óriás Grand Big Mac, rántott sajtos Össztűzburger, de biztos sokan megemlítenék az őszi Magyaros promót, ahol többek közt egy Libamájas Marhaburger volt a középpontban. Ennek fényében nem meglepő, hogy az idei Magyar Hetek idején csak libás szendvicsek kerültek forgalomba!

magyarhetek_mcdonalds_2015.png

A mától elérhető Marhaburger Sült Libamájjal kicsit más mint a tavalyi, azonban a lényeg megmaradt: egy méretes marhahúspogácsa, és egy szelet sült libamáj. Ezen kívül erőspaprika, grillezett hagyma, madársaláta és vélhetően a múltkor is használt enyhén borsos szósz kerül bele.

Az akció másik terméke semmilyen formában nem szerepelt a tavalyi kínálatban: Libaburger Lilakáposztával. A név alapján nem túl meglepő módon egy méretes libacombpogácsa, lilakáposzta, valamint madársaláta, grillezett hagyma, rozmaring, és zöldfűszeres szósz alkotja a hamburgert.

magyarhetek_mcdonalds_2015_2.png

Nincsenek új szendvicsek köret nélkül: ezúttal sült hagymás sajtfalatok, házias burgonya és fokhagymás mártogatós, amit érdemes lesz az újdonságok mellé rendelni.

oszi_desszertek_mcdonalds_2015.jpg

Magyar Hetek mellett megújult az étteremlánc desszert kínálata is. Ez három megszokott terméket takar hangulatos, őszi-téli narancsos-csokis ízvilággal: Forró csokit, pitét és McFreeze-t.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr37896896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása