Burger Central #3: Budapest legrosszabb hamburgere: Hoop

2015. szeptember 21. - Feiertag Erik

Tavaly még azt hittem, az Allee mellett nyílt (és azóta már megszűnt) Street Gourmet hamburgerénél nem fogok rosszabbat találni, de sikerült. Burger témában messziről kerüljétek a Hoop kioszkokat!!!

hoop_hamburger_allee_arkad_4.jpg

Bevallom, eleve fenntartásokkal rendeltem meg a 380 forintos burgert, nem túl bizalomgerjesztő ugyanis a látvány, hogy egész nap ott állnak az elkészített szendvicsek a kioszk mini-kirakatában. Tetszett, hogy kapnak egy kis mikrózást, hogy melegek legyenek, ha már nem frissek. Remélem érzékelitek a helyzet súlyosságát, hogy még ezt is igyekszem pozitívumként kezelni, hogy ne csak szidjam a terméket.

hoop_hamburger_allee_arkad_6.jpg

Egyébként egy húspogácsa, sajt, ketchup és mustár van a szendvicsben, ez ingyenesen bővíthető csalamádéval, és 60 forintért majonézzel. Az ár amúgy korrekt egy közel Whopper méretű szendvicsért, másrészt inkább lenne túlárazott de finom, vagy legalább nem borzasztó.

hoop_hamburger_allee_arkad_1.jpg

Ezt a csomagolást sem értem: egy zacskót kapunk, abba megy magában a szendvics. Én vízszintesen tartottam, így nem volt probléma, de ha valaki tök érthető módon megfogná a tetejét és kb. szatyor módra maga mellett vinné, akkor pár perc után az egész szétesne. Azt már meg sem említem, hogy egy szem szalvéta nem jár hozzá. A Nerd tökéletesen megfogalmazza az érzéseim ezzel kapcsolatban.

hoop_hamburger_allee_arkad_2.jpg

A húsnak semmi íze, ilyen ruganyos lepény, fúj. Szerencsére a szószok és a csalamádé elnyomja annyira, hogy halvány retro burger hangulata legyen, de ez sovány vigasz. Ha a haveri társaságból valaki éhesen felkiált, hogy "együnk már valami szart", akkor tökéletes választás: ehettek valami szart. De inkább ne tegyétek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr107804662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása