Itt a legnagyobb burger, amit Mekiben rendelhetsz!

2015. szeptember 19. - Feiertag Erik

Írtunk már párszor a McDonald's menő fejlesztéséről, mely lényege, hogy mindenki olyan burgert rakat össze magának, amilyet akar. Gondolom sokakban felmerült a kérdés, mi lehet a legdurvább dolog, amit össze lehet hozni vele? Itt a válasz, mert ez az őrült YouTube videós megcsinálta!

mcdonalds-12-dollar-burger-1.png

Nem rég nyílt meg New Yorkban az első ilyen fancy saját burgert rendelős étterem, Casey Neistat és haverja Oscar pedig ki is próbálták, mégpedig a legnagyobb szendviccsel, amit meg tudtak rendelni:

2 db negyed fontos marhahúspogácsa (= McRoyal hús)
3 adag bacon
3 szelet parmezán sajt
3 szelet Pepper Jack sajt
3 szelet fehér cheddar
3 szelet amerikai sajt
3 adag paradicsom
3 adag quacamole
3 adag pirított hagyma
3 adag tortilla
3 adag vöröshagyma
3 adag saláta
3 adag jalapeno paprika
3 adag uborka
3 adag gomba

A két húspogácsánál még nem tűnik túl erősnek, hisz mi is hekkeltünk már 4 húsos Quattro Sajtos Mega McRoyal szendvicset, de az őrült Mega McFarm Burgerünk is ennyi húst tartalmazott. Azonban a tripla minden már valóban komolynak hangzik.

Olyannyira, hogy a szendvics szó szerint elfoglalja az egész tálcát! Két tányért kellett elhasználni, mert egyszerűen nem tudták máshogy úgy elhelyezni a dolgokat, hogy fel tudják vinni az emeletre Oscaréknak.

hamburger.jpg

Egy tálcányi hamburger, szó szerint!

A szendvics egyébként majd' 12 dollárba került, tehát körülbelül 3300 forintba. Ti fizetnétek ennyit egy full extrás Meki burgerért?

via BGR.com

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr607799316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása