6 bizarr hamburger Japánból

2015. szeptember 05. - Feiertag Erik

Ha valaki követi a blogot egy dolgot biztosan megtanult: a legbizarrabb kaják japánban születnek. Úgyhogy válogattunk kicsit legőrültebb hamburgerek közül!
fast_food_15.jpg

 

 Rizs Burger 

japan_bizarr_hamburger_rizs_burger.jpg

A ragadós távol-keleti rizst senkinek sem kell bemutatni, azonban a MOS Burgernél ezt is továbbgondolták: kedves kis pogácsákat formáztak belőle, és ezt használták zsemle helyett néhány speciális hamburgerhez. Egyszer reméljük a hazai kínai éttermek is bevezetnek hasonlót.

 

 Saláta Burger 

japan_bizarr_hamburger_salata_burger.jpg

Megint a bucit cserélték le, ám ezúttal még a rizsnél is meglepőbb módon: a hús és a többi összetevő ezúttal egy jó adag friss saláta közt érkezik. Hasonló a Paradicsom Burgerhez, bár annál jóval extrémebb, hisz a levelek nem sok tartást biztosítanak. Fogyasztása garantált pólócserét jelent!

 

 Ramen Burger 

japan_bizarr_hamburger_ramen_burger.png

(kép: RocketNews24)

Egy kis ramen tészta pogácsának formázva és megpirítva, egész jó zsemlepótlék lehet. A Lotteriánál azonban úgy döntöttek, a húst cserélik le vele. Jobb lett volna, ha ezt az ötletet megtartják maguknak.

 

 Kuro Burger 

japan_bizarr_hamburger_kuro_burger.jpg

(kép: New York Post)

Minden ezzel kezdődött. Meglepő módon egy nemzetközi étteremlánc helyi akciója volt a híres Fekete Hamburger, amit azóta rengeteg helyen lemásoltak, idén pedig a Don Pepébe is megérkezett. A Burger Business egyébként az év legszörnyűbb trendjének nevezte annak idején, szerintünk csak kicsit furcsa, de amúgy teljesen rendben van.

 

 Windows 7 Whopper 

japan_bizarr_hamburger_windows_7_whopper.jpg

Nem meglepő módon a Windows 7 japán megjelenését ünnepelte a Burger King, minden nap az első 30 ember kaphatott ilyet. Sajnos a Windows 10 nem kapott ilyen menő promót, pedig biztos megkóstoltuk volna.

 

 Csokis Burger 

japan_bizarr_hamburger_csoki_burger.jpg

Grillezett csirke, saláta, mézes mustár, egész jól hangzik, de a Lotteria nem elégedett meg ennyivel: tettek rá egy kis csokiöntetet is. Nem túl bizalomgerjesztő, de a RocketNews24 szerkesztőjének tetszett, és mi azt illeti, én is biztos kipróbálnám ha valaki hasonlóval próbálkozna itthon.

 

 via RocketNews24

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr27761536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása