Hamburger Mennyország

2015. augusztus 07. - Feiertag Erik

Szeretnél egy jó hamburgert, de nem tudod hol és mennyiért? Itt a megoldás, nyolc akciós ajánlat a város minden szegletéből a Bónusz Brigád jóvoltából! Siessetek, mert néhány ajánlat már csak pár napig foglalható le!

banner2.jpg

 

 NapKözi Terasz Grill & Bár 

A napközi úgy általánosságban nem sokak kedvence, főleg a koszt miatt, tegye fel a kezét aki imádta a menzás finom főzeléket! A Millenáris NapKözije azonban egészen más, ráadásul most 2280 forint helyett 1490-ért lehet tiétek egy korrekt menü! Az ajánlat Sajtburgert, kis adag hasábburgonyát, egy választható ízű palacsintát, valamint fél liter szódát tartalmaz.

01.jpg

A bónusz augusztus 6 és 31 közt váltható be, továbbá fontos megjegyezni, hogy 18 óra után asztalfoglalás szükséges a helyben való fogyasztáshoz. Eső esetén a nyitva tartás is változhat, ezt sem árt észben tartani. Ha érdekel az ajánlat, itt találjátok!

 

 Soupreme Levesbár 

Hiába a név, nem csak levest árulnak, hanem például egészen különleges Angus marhahúsból készült hamburgereket. Ez az 1490 forintos ajánlat, mellyel 500 forintot spórolhattok meg, egy Sajtos Angus Marhaburgert jelent Worchester szósszal, parázsburgonyával, választható limonádéval és egy amerikai csokis fánkkal.

02.jpg

A hely egyébként a XIII. kerületi Teve utca 1/D szám alatt található, úgyhogy kék metróval elég jól megközelíthető. A bónusz augusztus 10 és 14 közt használható fel, ezeken a napokon is csak 11:30 - 18:30-ig. Eléggé beszabályozták, de jó hír, hogy a menü elvitelre is kérhető. Ha Angus burgerre vágysz a Teve utcában, ide kattints!

 

 Flott 

Ezen a helyen biztos hogy minden flottul fog menni, mi másért hívnák így? A Szentendrei út 30.-ban található étterem egy Dupla Húsos Bae Burgert kínál 50 dkg hasábburgonyával, valamint fél liter házi limonádéval. A szendvics neve alapból nem mond túl sokat, úgyhogy itt van némi infó róla: két 13 dkg-os egyedi fűszerezésű marhahúspogácsából, tükörtojásból, két szelet pirított baconből, zöldségekből és házi készítésű buciból áll. 1990 forintért nem is hangzik rosszul, főleg hogy alapvetően 2870-ért osztogatják.

03.jpg

A bónusz egész hosszú ideig felhasználható, augusztus 7 és október 5.-e közt talán a legelfoglaltabbak is be tudnak tervezni egy látogatást. Amit még fontos kiemelni, hogy legalább 24 órával korábban jelezzétek az étteremnél, hogy kupont fogtok beváltani. Pár napig még ráértek eldönteni kell-e a bónusz, minden esetre itt találjátok.

 

 Sza-Sa Burger 

04.jpg

Az egyik legjobb ár/érték arányú gyorsétterem most még olcsóbb lett! 1380 helyett 950 forintért három hamburger menü közül választhatsz, melyek a következőek:

Sza-Sa Burger Menü: Hamburger (pufi, hús, 2 féle sajt, bacon, tükör tojás, saláta, hagyma, paradicsom, Sza-Sa öntet) + választható köret (steak krumpli, sült krumpli, rántott hagymakarika (6 db), káposzta saláta, füstölt sajtos répa saláta, kukorica saláta) + választható 0.33 l dobozos coca-cola termék

Cheddar Burger Menü: Hamburger (pufi, hús, Jalapeno, Cheddar, saláta, hagyma, paradicsom, Sza-Sa öntet) + választható köret (steak krumpli, sült krumpli, rántott hagymakarika (6 db), káposzta saláta, füstölt sajtos répa saláta, kukorica saláta) + választható 0.33 l dobozos coca-cola termék

New York Burger Menü: Hamburger ( pufi, hús, sajt, bacon, hagyma karika, BBQ, saláta, hagyma, paradicsom) + választható köret (steak krumpli, sült krumpli, rántott hagymakarika (6 db), káposzta saláta, füstölt sajtos répa saláta, kukorica saláta) + választható 0.33 l dobozos coca-cola termék

A nagyjából egy hónapig, augusztus 7 és szeptember 6 közt beváltható bónuszt itt vehetitek meg. A kupont csak a Teleki László téri étteremben válthatjátok be reggel 7 és este 9 óra közt. Hajrá!

 

 Brasil Sport & Cocktail Bar 

Nem meglepőek a kínai, indiai, mexikói éttermek... Na de brazil étterem? Hát, nem rég egy ilyen nőtt a Krúdy Gyula utca 11-es szám alatt. Minden esetre jó előjel, hogy máris akciós áron kóstolhatjuk meg az ételeiket! 2740 forint helyett 1790-ért csirkés és csülkös burgerek közt, valamint fél liter limonádé és sör közt választhatsz. Arról nem tudunk, hogy a német válogatott mezében érkező vendégek mit kapnak, de gyanítom nem sok jót.

05.jpg

A bónusz felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges a +36-70-654-38-08-as telefonszámon. Augusztus 31.-ig van lehetőségetek elhasználni a kupont, melyet ezen a linken értek el.

 

 Mahatma vegetáriánus étterem & pizzéria 

Eddig minden ajánlat a húsról szólt, volt csülök, csirke, Angus marha, de hol marad egy jó vega burger? Sehol, hisz már meg is érkezett! A Mahatmánál egy Vega Grillburgert és kemencés medvehagymás burgonyát kaphattok 990 forintért, így 38%-ot spóroltok ami nem kevés. Az étterem profilját alapvetően a laktóz, glutén és cukormentes ételek jelentik, de vannak vegán sütemények és különleges limonádék is, ha mást is megkóstolnátok majd.

06.jpg

A bónusz október harmadikáig váltható be helyben fogyasztásra vagy házhoz szállításra, utóbbi esetben azonban 300 forintot kell még pluszban fizetni a futárnak. Plusz borravalót, legyetek jó fejek, ha már akciósan esztek! A kupont itt találjátok, az éttermet pedig a Bakfart Bálint utca 3. alatt.

 

 Kócsag Kávéház és Teaház 

Máj name is Hamburger, mondaná a Kócsag akciós szendvicse, mely egy 20 dekás különlegesen ízesített májpogácsával érkezik csirkemájas buciban. Hozza a haverjait is, akik Sült Krumpli, valamint fél liter Pepsi vagy Kézműves Csapolt Sör. 1790 forintért nem is rossz adag, főleg ha figyelembe vesszük hogy máskor 2690-et kellene fizetni érte.

07.jpg

A beváltás viszont kicsit problémás: 24 órával korábban asztalfoglalás szükséges, melynek során meg kell adni a bónuszkódot, valamint érkezéskor is jelezni kell, hogy ezzel fogtok fizetni. Mindezt szeptember 20-ig tehetitek meg kedden, szerdán vagy csütörtökön déltől este nyolcig. Ha ez nem vette el a kedvetek, irány a Bónusz Brigád oldala! Majd' elfelejtettem a címet: 1031 Budapest, Római Part 25.

 

 Sixty Kávézó és Étterem 

Bár a hely neve hatvan, az étel biztos vagyok benne, hogy a fiatalabbaknak is ízleni fog: 1 kilós húspogácsával szerelt Mega Burger óriás puffancsban, cheddar sajttal, baconnel, jalapeno paprikával, valamint zöldségekkel. E mellé két adag hasábburgonya és egy liter üdítő jár. Az ár ennek megfelelően kicsit borsosabb a fentieknél, 7300 forint helyett 5590-et kell fizetni érte.

08.jpg

Augusztus 7 és szeptember 30 közt kérhetitek ki, viszont előzetes bejelentkezés szükséges. Házhoz is kérhetitek, ilyenkor lakcímtől függően 300-500 forintos díjat kell fizetni. Ha helyben fogyasztanátok, akkor azt csak 11 és 23 óra közt tudjátok megtenni a Fóti út 60/D-ben található étteremben. A bónuszt itt találjátok.

 

Nyolc étterem, nyolc ajánlat. Vannak klasszikus ízek, vannak különlegességek, van Vega Burger és többszemélyes Mega Burger. Nem ég és föld a különbség, de eléggé eltérnek ahhoz, hogy mindenki találhasson magának valami jót. Ti melyikre neveztek be?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr987687148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása