Magyarosch Burger és Görög Pizza - Augusztus a Don Pepében

2015. augusztus 01. - Feiertag Erik

Idén nyáron a Don Pepe elég multi-kulti burgerévszakot tartott. Júniusban volt egy görög Burgerosz, aztán a Provincia pizza ihlette olasz hamburger, most pedig az államalapítás ünnepére készülve kapunk egy Magyarosch Burgert! Meg persze a szokásos 1000 forint körüli pizzát és az akciós állandó termékeket.

magyarosch_burger_don_pepe_augusztus.jpg

Az e havi Magyarosch Burger két irányból közelíti meg a hazai hamburger kérdést: egyrészt megpróbál retroburger lenni csalamádéval és mustárral, másrészt egy vidékies, különböző kolbászokkal felturbózott ízvilágot céloz meg. Hogy milyen a végeredmény, a következő hetekben kiderül, az összetevők listája viszont nem ad okot kételkedésre: a szokásos marhahúspogácsa mellett paradicsom, saláta, paprikás kolbász, paraszt kolbász, csalamádé, Pannónia sajt, mustár, ketchup, hegyes erős paprika. A szendvics ezúttal megint a cégtől megszokottnak mondható 2290 forintos áron kapható, természetesen Don Pepe burgonyával és öntettel.

gorog_pizza_don_pepe_augusztus.jpg

Még javában dúl a nyár, még ha az időjárás mostanában inkább kicsit őszies, így nem meglepő, hogy a hazai ízek mellett egy mediterrán jellegű étel is a kínálatba kerül. A Görög Pizza (miért nem Pizzos?) feta sajttal, zöld és fekete olívabogyóval, roston sült csirkével, lilahagymával, paradicsommal, kígyóuborkával és az elengedhetetlen mozzarella sajttal megrakva érkezik. 1090 forintért ez több mint korrekt feltétnek ígérkezik!

ajandek_udito_hamburger_rizotto_don_pepe_augusztus.jpg

Ebben a hónapban két ital akció is jár: ha hamburgert rendeltek, 1,25 literes Coca üdítőt küldenek ajándékba, ha viszont rizottót kértek, akkor 1,5 literes Emotion jár mellé. Utóbbi ugyancsak a Coca-Cola terméke, egy ízesített ásványvízről van szó, kvázi szénsavas limonádé ha úgy tetszik.

martogatos_hetek_don_pepe_augusztus.jpg

Végül, de nem utolsó sorban Mártogatós Hetek következnek! Mivel a különböző időszakok árazása változó, így most azt is a felsorolásnál mellékelem:

 Augusztus 1 - 9.: Mártogatós mix (csicseriborsó fasírt, szezámos csirke csíkok, garnéla nyárs, Don Pepe öntet, ‘malacfarka’ burgonya, zöldség pálcikák) - 2990 Ft

Augusztus 10-16.: Garnéla nyársak (Garnéla, pankó morzsa, Don Pepe öntet, ‘malacfarka’ burgonya, zöldség pálcikák) - 2790 Ft

Augusztus 17 - 23.: Csicseriborsó fasírt rudak (csicseriborsó, zöldbab, tojás, petrezselyem, Don Pepe öntet, fokhagyma, ‘malacfarka’ burgonya, zöldség pálcikák) - 1790 Ft

Augusztus 24 - 31.: Szezámmagos csirke csíkok (csirkemell, szezámmag, bécsi panír, Don Pepe öntet, ‘malacfarka’ burgonya, zöldség pálcikák) - 1990 Ft

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr297670504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása