Friss kék McDonald's koncepció

2015. július 30. - Feiertag Erik

Egy jeruzsálemi dizájner egészen új megjelenést álmodott a McDonald's-nak. Eldobta a megszokott sárga-piros (vagy mostanában inkább sárga-zöld) színeket, és egy üdítő, kék-fehér kombinációval frissítette fel az arculatot.

amsterdammcdonalds-1.jpg

Yael Weiser munkája nem a teljes vállalat megújítását tűzte ki célul, csupán az amszterdami egységekét, nem véletlen a felirat némelyik képen. A kicsit görögországra emlékeztető színösszeállítás azért tartalmaz némi sárgát, így nem üt el a többi elemtől a megszokott logó.

Vannak azért kicsit elrugaszkodott ötletek is. Például a tálcára szánt papír, melyen minden terméknek ki van jelölve a helye. Nem hinném hogy a nagy hajtásban bármelyik eladó is figyelne rá, hogy szépen ráillessze a hamburgeres dobozkát a neki kijelölt sárga négyzetre. Nem beszélve arról, hogy ha egy menünél többet rendel valaki, az egész koncepció borul.

mcdonaldsamsterdam.gif

Jól néz ki, de a mostani megoldásoktól nagy mértékben eltér. Ti mit szólnátok, ha erre a kék-fehér dizájnra térne át a McDonald's?

via Yael Weiser

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr117664488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása