Franciaországban is amerikai ízekkel támad a Meki

2015. július 28. - Feiertag Erik

Nem csak hazánkban fut amerikai stílusú promóció a McDonald's éttermeiben, Franciaországban is hasonló témájú, de mégis egészen más szendvicsek futnak jelenleg.

mcdonalds_french.JPG

Az akció a már-már klasszikusnak mondható csirkés-marhás vonalat követi. A Florida & Beef egy két marhahúspogácsára épülő méretes szendvics ömlesztett sajttal, salsa szósszal, salátával, hagymával és ma már talán nem is annyira meglepő módon tortilla chipsszel. A California & Chicken panírozott csirkével próbál szerencsét, mely mellé sajt, saláta, hagyma, bacon és avokádó szósz kerül. Mindemellett csavaros sült burgonya is került a kínálatba, ami  már itthon sem számít újdonságnak.

A magyar promócióhoz képest ezek kissé visszafogottabb szendvicsek, de a fullasztó nyári kánikulához talán ezek illenek legjobban. Egy kis könnyed szósz, tortilla chips, és a megszokott Mekis burger a francia tengerparton.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr157659532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása