Jöhet a KFC képregény!

2015. július 06. - Feiertag Erik

Csütörtökön startol a világ legnagyobb képregényes eseménye, a San Diegó-i Comic-Con, melyen nagy meglepetésre a KFC is részt vesz. Aki csak legyint, hogy biztos kivonulnak pár standdal és csirkét kóstolgathat majd a nagyérdemű, nagyot téved!

kfc-colonel-comic.jpg

Az amerikai KFC egy Twitter bejegyzésben tette közzé legújabb tervét, azaz hogy saját képregénnyel jelentkeznek a hétvégi Comic-Conon. A füzet, melynek a The Colonel's Adventure Comics címet adták, tervezett borítója fent látható, elég lényegre törő. Nagy valószínűséggel az ezredes életét fogja bemutatni.

Első blikkre inkább promóciós kiadványnak tűnik, mint komoly, kereskedelmi forgalomba kerülő kötetnek. Persze bármi megtörténhet, néhány év múlva Sanders ezredes KFC cégérekről lehet átköltözik a képregényekbe és a mozivászonra.

via Food Beast

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr967603110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása