Mozis Pizza és Provincia Burger: durván jó július a Don Pepében

2015. július 01. - Feiertag Erik

Július idén különlegesen pizzás hónap a Don Pepénél: elképesztően menő akciós nachos pizza, a népszerű Provincia pizza hamburger változata és Pizza Hajó akcióáradat hetente megújuló kínálattal. Részletek a tovább mögött!

provincia_burger_don_pepe.jpg

A görög Burgerosz után nem meglepő módon az olasz ízek kerültek hamburgerizálásra az e havi spéci szendvicsben. A Provincia Burger azért is különleges, mert Itália mellett a cég hasonló nevű, igen sikeres pizzája ihlette. Marhahúspogácsa mellett pannónia sajt, érlelt mediterrán sonka, mascarpone, rukkola, pizzaszósz, paradicsom és saláta kerül bele. 

A buci is különleges, bár ezúttal nem a színe miatt. Az aljára sajtot sütnek, a kép alapján ez alá kerül a pizza szósz, tehát kvázi zsemlepizzák közé zárt hamburgerről beszélünk. Erre biztosan elismerően bólintottatok páran, aki viszont nem tette, majd az árra fog: a szendvics 2790 forint, szokásos Don Pepe burgonyával és szósszal, ami jelentős ugrás az eddigi 2300 forint körüli szinthez képest. Reméljük megéri, mi minden esetre igyekszünk kipróbálni és írni róla.

mint_a_moziban_pizza_don_pepe.jpg

Viszont ebben a hónapban a 1090 forintos pizza is meglehetősen érdekesre sikeredett. A Mint a Moziban Pizza névre először legyintettem, na persze, aztán megláttam a képet és a leírást: Cheddar sajtkrémes alap, jalapeno paprika, nachos, füstölt főtt tarja, lilahagyma, és az elengedhetetlen mozzarella. Ennél csak akkor lehetne mozisabb, ha pattogatott kukoricát is tennének rá. Már csak a hongkongi Pizza Hut projektoros dobozát kéne kopizni mellé, és teljes lenne a boldogság!

don_pepe_pizza_hajo_hetek.jpg

Az állandó kínálat egyik legkülönlegesebb terméke a Pizza Hajó, mely most egy akciósorozatot is kap. Minden héten más verziót kóstolhattok meg akciós, 1990 forintos áron:

Július 1-5: Gizzmo (pizzatészta, csirkemell, paradicsom, jégsaláta, madársaláta, rukkola, sárgarépa, uborka, üvegtészta, mogyoróvaj, kókusztej, szójaszósz, mozzarella, vaj, liszt, tej), Chicken Salsa Verde (pizzatészta, csirkemell, paradicsom, jégsaláta, madársaláta, rukkola, sárgarépa, uborka, mozzarella, vaj, liszt, tej, parmezán, tojás, worchestershire, szardella paszta, majonéz, tejföl)

Július 6-12: Duck Daddy (pizzatészta, kacsamell, paradicsom, jégsaláta, madársaláta, rukkola, sárgarépa, uborka, üvegtészta, chili szósz, szójacsíra, szójaszósz, mozzarella, vaj, liszt, tej), Pirata (pizzatészta, mozzarella, vaj, liszt, tej, tőkehal, olíva bogyó, cukkíni, paradicsom)

Július 13-19: Jango Jack (pizzatészta, csirkemell, paradicsom, jégsaláta, madársaláta, rukkola, sárgarépa, uborka, curry paszta, joghúrt, túró, mozzarella, vaj, liszt, tej), Mex Beef (pizzatészta, mozzarella, vaj, liszt, tej, marhahús, vörösbab, kukorica, cheddar szósz, kaliforniai paprika, lila hagyma, fokhagyma, jalapeno)

Július 20-26: Chicken "Mojo Tojo" (Pizza tészta, Mozzarella, Vaj, liszt, Tej, csirkemell, bacon, mustár, zöldbab, fokhagyma, póréhagyma)

Júluis 27-31: Popeye (Pizza tészta, Mozzarella, Vaj, liszt, Tej, csirkemell, túró, paraj, fokhagyma)

Végül, de nem utolsó sorban azokra is gondoltak, akik nem szeretik a pizzát semmilyen formában (van ilyen ember a földön???). A mártogatós ételek mellé most 1,25 literes Coca-Cola terméket küldenek ajándékba, érdemes lehet a Mint a Moziban Pizza mellé valami tunkolmányt rendelni, hogy behúzhassuk az ingyen kólát.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr297586914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása