Ingyen sör a KFC-ben!

2015. május 30. - Feiertag Erik

A KFC eleve árul sört, bár csak alkoholmenteset. Viszont ahogy egy ideje már szokás, nyár környékén megint kapunk egy kapcsolódó akciót, ahol bizonyos kosarak mellé megdobnak pár doboz Sopronival. Már csak az örök élet hiányzik egy Kétfarkú Csirkepárt partihoz!

kfc_fb_soproni_kosar.jpg

Ezúttal a Classic kosár mellett a Classic XXL is az akció részét képzi, így a legéhesebb társaság sem marad csirke nélkül. Mindkét kiszerelés mellé 2 - 2 darab 0,33 literes Soproni Maxx 0,0% jár, amivel gyakorlatilag kiküszöbölhető a kosarak egyetlen igazán fájó pontja, hogy nem adnak mellé üdítőt (bár ha az ember hazaviszi, akkor pont hogy jobb így).

A Classic kosár 2490 forintért (ez nyilván éttermenként eltérhet valamelyest) a következőket tartalmazza: 

2 db Kentucky Csirkerész

4 db Hot Wings (csípős csirkeszárny)

4 db Strips (hasonlóan csípős csirkemellcsíkok)

2 adag kis sültburgonya

Szósz

Az XL kosár jóval drágább, 3990 forintot kérnek el érte a legtöbb helyen, azonban a méretben is erős: 

4 db Kentucky Csirkerész

8 db Hot Wings

8 db Strips

4 kis adag sültkrumpli

2 választott szósz

Szószokból a standard ketchupön, BBQ-n és majonézen kívül fohagymás majonéz és édes-savanyú érhető el. A Soproniról nem igazán tudok nyilatkozni, ellenben a Nemzeti Sörfigyelő kipróbálta tavaly, bár gondolom nem ezen fog múlni milyen kosarat választotok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr397503736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása