Tényleg Túró Rudi van benne!

2015. május 23. - Feiertag Erik

Néhány hete frissítette a McDoandl's nyári édességkínálatát, melynek legígéretesebb tagja minden bizonnyal a Piros Pöttyös, és a kicsit tuningolt Guru McFlurry. Kipróbáltuk, hogy csak nyomokban hasonlít a népszerű csokira, vagy valóban Túró Rudi íze van!

mcdonalds_pottyos_mcflurry_2.jpg

A kérdés még azelőtt eldőlt, hogy megkaptuk volna a terméket, ugyanis nem valami túrós-csokis ízesítésről van szó, hanem konkrétan fognak egy Túró Rudit a pultról, és beledarálják ezzel a speciális McFlurry géppel. Mi egyébként a Gurus verziót kértük, ebbe még karamell és földimogyoró kerül, úgy mint a csokiba.

mcdonalds_pottyos_mcflurry_4.jpg

A Burger King Bkool-ja és a McFlurry közt lényegében a kanál jelent különbséget. Míg előbbinél egy ormótlan típust használnak, addig a Mekinél egy normál kiskanálban végződő egységet, ami fogyasztáskor sokkal jobb, lévén be is fér az ember szájába. Ellenben a fagylalt keverésénél a BK lapátjának egyértelmű előnye van, ami most, egy egész Túró Rudi beletörésénél jól jött volna. A csoki elég nagy darabokban maradt egyben, némelyikkel kicsit küzdeni kellett, de összességében nem volt túlzottan zavaró jelenség.

mcdonalds_pottyos_mcflurry_6.jpg

A többi összetevő elvolt benne, összességében a fagyi dominált bár ez nem túl meglepő. Elég jól kitalált termékről van szó, külön vicces momentum, amikor az eladó visszajön a kasszához egy Túró Rudiért, bár most lelőttem nektek ezt a poént. Aki még nem tette, érdemes kipróbálni, egészen különleges módja ez ennek a már-már hungarikumnak számító édességnek a fogyasztására.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr737481452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása