Limitált Bosszúállók dobozos Dr. Pepper érkezik

2015. április 25. - Feiertag Erik

A Coca-Colát és a Pepsit szerintem senkinek sem kell bemutatni, azonban itt Közép-Kelet-Európában talán nem mindenkinek hat ugyanilyen ismerősen a Dr. Pepper neve. Mégis ők tudták megszerezni a jogot, hogy Bosszúállók témájú limitált dobozzal dobják piacra kóláikat!

dr_pepper_avengers.jpg

Az üdítőt 1885-ben hozták először kereskedelmi forgalomba, miután a fiatal gyógyszerész, Charles Alderton úgy látta, a boltjába betérő emberek megunták a sima gyümölcsleveket, így többféle gyümölcs ízének kombinációjával létrehozta a Dr. Peppert. Az üdítőt általában vagy imádják, vagy utálják, kicsit marcipános íze nagyon eltér a konkurenciától. Ennyit a történelemről, most jöjjön a lényeg!

Az Egyesült Államokban már kaphatóak a limitált Avengers dobozok, azonban mi sem maradunk ki belőle. A Dr. Pepper magyarországi képviselete Facebookon elárulta, hogy nyáron megérkeznek a speckó kiszerelések: 

Sziasztok,
Nyáron érkezik az limitált szériás Dr Pepper üdítő, melyet a kisboltokba, vendéglátó egységekbe, pár benzinkút hálózatban és multikban lehet majd megvásárolni. Időben fogjuk jelezni mikor megérkezik! ;)

A film egyébként két hét múlva kerül a mozikba, úgyhogy az igazán ütős időszakot nyilván lekési a magyar italforgalmazó, viszont az előző rész sikeréből kiindulva még bőven tartani fog a hype nyáron is.

A különböző hősök egyébként különböző ízeket is jelentenek. Míg Vasember és Hulk sima Dr. Peppert tartalmaz, addig Amerika Kapitány a diétás, Sasszem a diétás meggyes, Fekete Özvegy és Ultron a meggyes, Thor pedig az alacsony kalóriatartalmú ten verziót. Jó alkalom lesz tehát, hogy belekóstoljunk azokba az ízekbe, amiket eddig messziről kerültünk!

via Facebook magyarul, angolul

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr67397412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása