Húsvéti Mustárburger

2015. április 21. - Feiertag Erik

Bőven elmúlt már húsvét, de a Don Pepe időszakos akciói mindig napra pontosan egy hónapra szólnak, így akár most is könnyedén pattinthatunk ünnepi hangulatot, a május elejéig kapható Húsvéti Burgerrel.

don_pepe_husvet_burger_03.jpg

A szendvicsben gyakorlatilag mindenből van egy kicsi, ami az embernek húsvétról eszébe jut. Az alapvető burger összetevők (marhahúspogácsa, saláta, paradicsom, sajt) mellé füstölt-főtt tarja, lilahagyma, retek és mustár került, valamint egy speckó szósz, ami tojást, worchester szószt, tormát és majonézt tartalmaz. Mellé a szokásos Pepe burgonyát és szószt kapjuk, melyekre még sosem volt panasz.

A torma miatt egy enyhén csípős szendvicset vártam, de erről egyáltalán nincs szó. Az elég sok mindenből felépülő öntetben nem igazán lehet kivenni az egyes hozzávalókat (egyedül talán a majonézt), és összességében sem túl domináns. Ellenben a mustár mindig érződött, néha már túlságosan is, a kevesebb talán most több lett volna belőle.

don_pepe_husvet_burger_06.jpg

A húst a megszokott módon jól átsütik és meg is fűszerezik, ezzel igazából nincs probléma. Meglepő módon a tarja sem igazán domináns, azt gondoltam jobban ki lehet majd érezni a sós ízét. A többi igazából a szokásos: a buci cseppet túlméretezettnek hat, viszont meg van az a jó tulajdonsága hogy nem mállik szét akkor sem, ha kézzel próbáljuk fogyasztani a szendvicset. A zöldségek pedig mind ott vannak a háttérben, de nincsenek teljesen elveszve.

Összességében egy elég jó, húsvéti hangulatú szendvics kerekedett DJ Pepe áprilisi mixéből, még ha talán kicsit több torma és kevesebb mustár jobb lett volna. Ha nem győzött meg, de ebből az étteremből választanál, akkor a Don Pepe Burger ajánlott, hisz ezen a héten akciós.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr197385054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása