Megújult a Burger King kínálata

2015. április 19. - Feiertag Erik

Április elsejével ismét átformálták a Napi BK Menüt, ami a cég egyik legjobb akciója (a kuponokat simán veri). E mellé az akciós Whopper Junior is kapott két társat.

burger_king_heti_menu_2015.png

Nagy vonzerő volt a Burger King-nél a Napi Menü, ahol 990 forintért igazán méretes menüket lehetett kapni. Sajnos a megújulás drágulással is járt, most már 1090-ért mérik az adagokat ami még mindig nem rossz, ha azt nézzük, hogy kikerültek belőle a kisebb szendvicsek, mint a Western Junior. Ilyen lett az új beosztás:

Hétfő: Western Whopper (marhahúspogácsa, uborka, paradicsom, saláta, hagyma, bacon, majonéz, bbq szósz)

Kedd: Sertés King (egy méretes sertéshúspogácsa, uborka, hagyma, bbq szósz)

Szerda: Chicken Whopper (grillezett csirkehús, paradicsom, saláta, majonéz)

Csütörtök: Whopper (marhahúspogácsa, uborka, paradicsom, saláta, hagyma, majonéz, ketchup)

Péntek: Fish King (panírozott halfilé, saláta, majonéz)

Szombat: Delux Csirke (panírozott csirkehús, paradicsom, saláta, majonéz)

Vasárnap: Whopper Sajttal (marhahúspogácsa, uborka, paradicsom, saláta, hagyma, majonéz, ketchup, sajt)

Jól látjátok hogy a Sertés King újdonság, viszont nem annyira mint hinnétek. Tavaly nyáron része volt az időszakos kínálatnak Brutál Burger néven, amit sokan félreértettek és valami igazán brutál szendvicset vártak. Nem az, ellenben 1090-ért menüben igazán jó ajánlat, főleg mióta a konkurencia hasonló szendvicse kivezetésre került.

burger_king_whopper_jr_hot_chili_western.jpg

Ha ennyire azért nem vagy éhes, a 350 forintos Whopper Junior (marhahúspogácsa, hagyma, uborka, paradicsom, saláta, ketchup, majonéz) kapott két testvért: a Western Whopper Jr. az előbbieket BBQ szósszal és bacon-nel, míg a Hot Chili Whopper Jr. sajttal, jalapeno paprikával és barbecue szósszal fejeli meg. Ezek 100 forinttal drágábbak az eredetinél, így magukban 450, menüben pedig 790 forintért mennek. Dobjunk rá még egy 100-ast, és a Western-be kerüljön hagymakarika is, léci!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr797360250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása