Újra Grand a Big Mac

2015. április 17. - Feiertag Erik

Tavaly a McDonald's hazánkba is behozta a Grand Big Mac-et, mely az eredeti szendvics megnövelt változata. A termék sikerét jól jelzi, hogy azóta minden Big Mac-kel kapcsolatos akcióval kapcsolatban felmerül, hogy oké, de hol a nagy változat? Hát most újra az éttermek kínálatában!

grand_big_mac_2015.JPG

Ahogy fentebb írtam, a Grand Big Mac csak méretben különbözik ikonikus testvérétől. Két marhahúspogácsa mellé saláta, hagyma, kapros savanyú uborka, cheddar sajt és a speciális Big Mac szósz kerül, mindez valahogy úgy elosztva, mintha két szendvicset tettek volna egymásra.

Tavaly megírtuk, hogy a termék abszolút azt hozza, amit az ember ránézésre vár. Nagyobb hús, sok minden. Ezt is az édeskés szósz hangsúlyos íze emeli ki a tömegből. Na meg a méret, hisz a McDonald's legnagyobb hamburgeréről van szó. Elnézve a leírást, úgy tűnik nem változtattak a recepten, idén is erre lehet számítani.

krumpli_tihany_camambert.JPG

Aki nem szereti a Big Mac-et, annak ezúttal nem jár olcsóbb csirkés szendvics, be kell érnie az állandó kínálattal (nem mintha az olyan unalmasan szűk lenne). Viszont kóstolhat borsos fűszerezésű burgonyacsíkokat, vagy mártogathat panírozott Tihany Camambert darabkákat áfonyaszószba.

ossztuz.png

Legalább ekkora robbanást várunk a következő Mekis promóciótól

A McDonald's idei akciós kínálata elég kiábrándító. Pedig egész jól indult az év mérsékeltebb árfekvésű, egy-két-három húsos Sajtburgerekkel, azóta viszont a nagyobb kiszerelésű sült krumplit leszámítva semmi újat nem láttunk, és ezen sajnos a Grand Big Mac visszatérése sem sokat javít. Ha ez lenne az első alkalom persze leesne az állunk, azonban így másodjára kevés az igazi boldogsághoz. Minden esetre ne feledjük, hogy az igazán menő szendvicsekre 2014-ben is tavasz végén került sor, a filmes promóció kapcsán.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr807374308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása