Óriás kajapakkok a West End-ben

2015. április 07. - Feiertag Erik

A Surf 'n' Fries igencsak jól sikerült mexikói termékvonallal köszöntötte a tavaszt, most azonban itt az ideje valami másnak. A Cool Afternoon keretein belül négy méretes pakk közül válogathatunk, hogy senki se maradjon éhen!

11113635_347894458753824_7838736691348015772_n.png

Az első egyben talán a legkülönlegesebb is, mely a nem rég megjelent Quesadillákra építkezik. Ebből ugye kétféle, a klasszikus babos-sertéshúsos és a visszafogottabb csirkés-zöldséges verzió közül választhatunk. E mellé most fél liter üdítő, 10 csirke falat és négy választható szósz jár. A Cool Quesadilla névre keresztelt összeállítás 1990 forintért kapható.

A szendvicseket középpontba állító Cool Burger csomag kicsit olcsóbb, 1590 forintba kerül. Ebben az XXL Burgeren és a Super Dupla Burgeren kívül bármilyen szendvicset választhatunk, ami mellé 5 darab snacket (hagymakarika, csirke falat, rántott sajt vagy csirkeszárnyak), két szószt és 3 dl üdítőt adnak.

Ha csak a snackeket szeretnéd megkóstolni, akkor a 4x4 jó választás lehet. Ez lényegében egy páros menü, négy - négy csirkeszárnnyal, csirkefalattal, sajtfalattal, hagymakarikával, szósszal, valamint két adag burgonyával és két 3 dl-es üdítővel. Az 1990 forintos árat ha felezitek akkor egész jól ki lehet jönni belőle.

A csak csirkére éhezők is kaptak egy összeállítást, a 2x10-et. Ebben 10 csirkefalat, ugyanennyi szárny, négy szósz és két pohár üdítő jár. Az ár itt is 1990 forint. Ha unod a KFC panírt, érdemes lehet kipróbálni. Az akciós pakkok csak délután érhetőek el a West End ételudvarán lévő Surf 'n' Fries étteremben, és ahogy az lenni szokott, "más kedvezményekkel nem összevonható."

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr267346188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása