Budapest legdrágább pizzaszelete

2015. április 03. - Feiertag Erik

Igaz nem jártam át az egész várost érte, csak épp az egyik Pizza Fortébe tévedtem be, hogy kipróbáljam mit kínálnak 250 forintos áron. Hát nem sokat, de azt legalább jól!

pizza_forte_sonka_gomba_250.jpg

Nem is olyan régen a pizzázás inkább házhoz szállításos műfaj volt, az utóbbi időben viszont elkezdtek gombamód szaporodni a Pizza King és Pizza Forte éttermek. A kis üzletek egyrészt ellátják a körzet kiszállítását, másrészt a betérő vendégeknek szereznek kellemes perceket.

pizza_forte_sonka_gomba_250_1.jpg

A beülős gyorskajás árazás nem rossz, 250 egy szeletke pizza, 250 egy üveg üdítő, így 500 forintból meg is van egy menü. Igaz, krumpli nincs, de az pizza mellé amúgy is minek. Inkább a méretekkel van probléma, ezek az olcsósított szeletek itt elég kicsit, bár egy Mekis sajtburgert azért így is lenyomnak, és annál még olcsóbbak is.

pizza_forte_sonka_gomba_250_2.jpg

Ránézésre ezek a klasszikus tésztával készülnek, azaz kb. 2-3 centi vastagok, az étteremnél ez a közép méret. A tészta amúgy elég jól sikerült, a feltét pedig szépen el van osztva (esetünkben sonka és gomba), nem igazán futottam bele üres részbe.

Igazából csak a méret miatt nem ajánlanám feltétlen. Annyira azért nem vészes, ha nincs más a környéken és mindenképp pizzára éhezel érdemes betérni, már csak a nagyon eltalált étterem dizájn miatt is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr847333598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása