Hamburger hónap a Don Pepében!

2015. április 01. - Feiertag Erik

Megszokhattuk már, hogy minden hónapban új hamburgerrel próbálkozik a Don Pepe, áprilisra azonban egész pályás burger-támadást szervezett a cég. Dj. Pepe legújabb alkotása mellé akcióssá válnak az állandó szendvicsek, és a havi pizza sem áll messze a burger pizza léttől.

don_pepe_husveti_burger.jpg

Senki sem fog meglepődni a hírtől, hogy áprilisra Húsvéti Burger került az étlapba. Akik nyúlhúsos szendvicset remélnek, el fognak keseredni, mert standard marhahúsos termékről van szó. E mellé azonban füstölt-főtt tarja, tojás, reszelt torma, retek, lila hagyma, saláta, paradicsom, cheddar sajt, worchester szósz és majonéz kerül. Az elmúlt hónapok kicsit más jellegűen különleges hamburgerei után igazán jól hangzik ez a húsvéti szósszal és zöldségekkel megpakolt darab. Nem-lehet-eleged-dicsérni Don Pepe burgonyával és szósszal együtt 2190 forintba kerül.

don_pepe_tavaszi_pizza_2.jpg

Nem stresszeltek a havi akciós pizza nevén, csak simán Tavaszinak nevezték el. A tejfölös alapra építkező termék póréhagymát Don Pepe fűszerkeveréket és marhahúst kapott feltétként. Bár a húshasználat miatt végül is lehetne burger pizza, viszont ezt okosan kihagyták, hisz az 1090 forintos ár mellett is csalódást keltő lenne ha úgy hívnák.

don_pepe_hamburger_akcio_2015.jpg

Ha nem tetszene az e havi időszakos szendvics, akkor is érdemes lesz hamburgerre betérni, hisz minden héten más-más változat kapható akciós, 1790 forintos áron. Természetesen ebben is benne van a Pepe burgonya és a szósz.

április 01 - 05: Csibés(z) Burger (roston sült csirkemell, hagyma, jégsaláta, paradicsom, sajt) 

április 06 - 12: Classic Burger (marhahús, worchester szósz, hagyma, jégsaláta, paradicsom, sajt) 

április 13 - 19: Cowboy Burger (marhahús, worchester szósz, BBQ szósz, hagyma, bacon, jégsaláta, paradicsom, füstölt sajt) 

április 20 - 16: Don Pepe Burger (marhahús, tükörtojás, mediterrán sonka, worchester szósz, hagyma, bacon, jégsaláta, paradicsom, sajt) 

április 27 - 30: Sombrero Burger (marhahús, guacamole, jalapeno, worchester szósz, hagyma, bacon, jégsaláta, paradicsom, sajt) 

don_pepe_pepe_special_coca_akcio_1.jpg

Ha semmilyen hamburgert nem szeretsz, akkor is részesülhetsz az áprilisi akciókból, ugyanis minden Pepe Speciál ételhez 1,25 literes Coca-Cola terméket küldenek ajándékba. Ezek a termékek a következők:

Csirkeszárny Részek választható mártással

Fish and Chips (sör, tőkehal, Don Pepe burgonya, zöldborsópüré, tejszín, fish&chips panír)

Húsgolyók választható mártással

Milánói sertésborda (sertéskaraj, spagetti, paradicsomszósz, gomba, sonka, trappista sajt)

Spare Ribs választható mártással

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr227323090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása