Spagetti burger a Don Pepében!

2015. március 01. - Feiertag Erik

Egy rövid fekete hamburgeres kitérő után befutott a Don Pepe márciusi kínálata. A megszokott új hamburgeren és olcsó pizzán kívül a Pizzahajók is megkapták a maguk akcióját.

don_pepe_dolce_vita_burger.jpg

Úgy tűnik a Don Pepénél azt jelölték ki idei hamburger-küldetésnek, hogy behozzák a nemzetközi burger-furcsaságokat. Bár a januári hurkás darab inkább hazai ihlet volt, a múltkori fekete buci viszont főként a japán Burger Kingben honos. A mától kapható Dolce Vita Burger különlegessége, hogy spagettit is tartalmaz. Aki követi a Food Beast-et, az látott már ennél radikálisabb megoldást is, de üzletileg nyilván egy kicsit visszafogott de mégis csalogatóan őrült kivitel a célravezető, legalábbis elsőre. A szendvics egyébként ezt leszámítva standard, azaz marhahúspogácsát, paradicsomot, salátát és sajtot tartalmaz. A spagettibe mozzarella és bacon darabkák is kerültek. A 2190 forintos árban ahogy mindig, most is benne van egy adag Pepe szósz és burgonya.

don_pepe_acapulco_pizza_02.jpg

Pizza fronton egy dél-amerikai stílusú darabot sikerült összeállítani Acapulco Pizza néven. A paradicsomos alapra enchilada fűszer, rostonsült csirke és mozzarella sajt kerül. Itt főleg a fűszerezésen múlhat a siker, eddig ezt a vonalat a hozzávalók alapvető íze határozta meg. Szokás szerint 1090 forintért megy 32 centis méretben.

don_pepe_pizzahajo_akcio_1.jpg

Szó szeirnt több ízben írtunk már a Pizzahajókról, melyek most végre elég komoly akciót kapnak. Hétről-hétre más verzió lesz 1990 forintért megvásárolható márciusban. Az eredeti ár 2290 forint, nem egy killer áresés, de ha többet rendel az ember már elég szépen lehet spórolni vele. Az időbeosztás a következő:

Március 01-08: Gizzmo (csirkemell, paradicsom, jégsaláta, madársaláta, rukkola, sárgarépa, uborka, üvegtészta, mogyoróvaj, kókusztej, szójaszósz, mozzarella), Pirata (tőkehal, olíva bogyó, cukkíni, paradicsom, mozzarella)

Március 09-15: Duck Daddy (kacsamell, paradicsom, jégsaláta, madársaláta, rukkola, sárgarépa, uborka, üvegtészta, chili szósz, szójacsíra, szójaszósz, mozzarella), MexBeef (csirkemell, paradicsom, jégsaláta, madársaláta, rukkola, sárgarépa, uborka, curry paszta, joghúrt, túró, mozzarella)

Március 16-22: Jango Jack (sirkemell, paradicsom, jégsaláta, madársaláta, rukkola, sárgarépa, uborka, curry paszta, joghúrt, túró, mozzarella), Chicken "Mojo Tojo" (csirkemell, bacon, mustár, zöldbab, fokhagyma, póréhagyma, mozzarella)

Március 23-31: Chicken Salsa Verde (csirkemell, paradicsom, jégsaláta, madársaláta, rukkola, sárgarépa, uborka, mozzarella, parmezán, tojás, worchestershire, szardella paszta, majonéz, tejföl), Popey (csirkemell, túró, paraj, fokhagyma)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr37229519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása