Megújult a McReggeli

2015. február 18. - Feiertag Erik

Sokan nem szeretik a McReggelit, pedig sokan veszik igénybe a szolgáltatást. Persze, van aki szerint csak azért, mert a korai órákban nem kaphatóak más termékek, és ebben biztosan van némi igazság. Másrészt nem feltétlen vágyik az ember Dupla Royal-ra hét órakor. Bárkinek is legyen igaza, a McReggeli tegnap új termékeket kapott egy elég sajátos menü felépítéssel!

mcreggeli_bagel_mcwrap.JPG

A menükkel mindig valahogy az a baj, hogy ha az ember szeretne még egy adag ezt vagy azt, akkor eléggé ráfizet. Persze, mindig van valami érdekes kupon ajánlat, de itt azért eléggé behatárolt csomagok közül választhatunk, nem biztos hogy mindenki megtalálja a neki tetsző összeállítást. A McReggeli menüjei megváltoztak tegnap, egy két lépcsős személyre szabott megoldás került előtérbe:

1. Válassz szendvicset

2. Válassz kiegészítőt

Egyszerű és nagyszerű. Valamilyen szinten így működött eddig is, viszont most 150 forintért bármelyik extrából kérhetünk, annyit amennyit akarunk. Ez azért elég jól hangzik, még ha utóbbiból nincs is végtelen választék. Az alábbi képen láthatóak, mik közül lehet válogatni:

mcreggeli_mcburi_actimel_repa_forrocsoki_kave_ital.JPG

Hogy egy kicsit összekeverjük a kedves olvasót, a három új szendvics képét pedig a poszt elejére tettük. Van egy új, kicsi Snack Wrap Omlett, ez a nyilvánvaló tojás mellett uborkát, salátát, cheddar sajtot, bacon darabkákat, McChicken szószt és mézes-mustáros öntetet tartalmaz. Kerültek a kínálatba bagelek is. A Sajtos Omlett Bagel egy elég fapados, tojást, paradicsomot, sajtot és McChicken szószt tartalmazó darab, míg a Fresh Sertéshúsos verzió salátát, paradicsomot, sajtot, Deluxe szószt és sertéshúspogácsát kapott.

reggeli_burger_reggeli_fresh_burger.jpg

Mindemellett két olyan szendvicset fedeztem fel a Meki weblapján, amit McReggeli kínálatban eddig nem láttam. Az egyik egy Reggeli Burger sertéshússal, hagymával, ketchuppel, mustárral sajtos buciban, a másik pedig ennek a Fresh verziója salátával, paradicsommal és McChicken szósszal. Ezen kívül maradt a töménytelen mennyiségben elérhető McMuffin, Toast és az egy szem Croissant.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr557184483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása