Óriási akcióhét az Arriba Taqueriában!

2015. február 10. - Feiertag Erik

Ha eddig idegenkedtél vagy sokalltad a mexikói kaja árát, eljött a te időd! Az Arriba Taqueria ezen a héten ünnepli hetedik szülinapját, ehhez pedig egy elég menő akciót kapcsoltak. Rendelésre fel!

arriba.png

Hét év, hét nap 50%-os kedvezménnyel! Azért nem ennyire jó a helyzet, de közel van hozzá. Ugyanis ezen a héten minden nap más termék kapható fél áron:

Hétfő: Burrito

Kedd: Taco

Szerda: Quesadilla

Csütörtök: Taaquitos

Péntek: Chili con Carne

Szombat: Margarita

Vasárnap: Csapolt sör

Ha kajálni szeretnétek, a fentiek szerint érdemesebb hétköznapra időzíteni, sajnos hétvégén csak italra adnak kedvezményt, persze így sincs okunk panaszra. A Tacojukat és a Burritojukat próbáltam már (igaz utóbbi a hálaadás napi speckó verzió volt), ezek alapján jó döntés feléjük orientálódni ebédidőben. Vacsorára pedig rendelni, hisz arra is jár a kedvezmény.

Még pár infó, ami a fentiek alapján nem feltétlen egyértelmű, vagy csak simán érdemes észben tartani:

Ha többen mentek, külön rendeljetek mert csak egy-egy termékre kaptok kedvezményt.

Ellenben házhoz szállításkor 4 adagot vehettek olcsóbban, az ötödiket a szomszédba kérjétek külön.

A menü cakkumpakk nem akciós, ellenben levonják belőle a főétel árának felét.

Jelenleg három éttermük működik Budapesten. A Széna tér, az Allee földszintje és a Teréz krt. 25-ös szám amit be kell céloznotok ha megéheznétek. Házhoz rendeléshez kattintsatok a nem rég megújult honlapjukra, ahonnan bár eltűnt az aranytojást tojó tyúk a jobb alsó sarokból, viszont sokkal használhatóbb lett mint eddig volt.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr137157205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása