Dél-amerikai hetek a Surf 'n' Fries-ban!

2015. február 09. - Feiertag Erik

Hazán legújabb gyorsétterme, a Surf 'n' Fries szűk fél évvel indulása után meghozta az első időszakos akcióját, mely elég biztosra megy mexikói-Dél-amerikai termékeivel, azonban ezek közt olyan is található, amit a konkurensek valahogy még nem vezettek be! Ez az amerikai akció három új termékben merül ki, ami alapvetően nem sok, viszont e mellett számos új akcióval készülnek még, így összességében elég szépen megújultak ma.

surf_n_fries_quesadilla.jpg

A KFC-nek nagyon bejött a csirkésített Quesadilla, nem véletlen került állandó kínálatba a Qurrito. Nem lehet véletlen, hogy a Surf 'n' Fries is e felé fordult, így Dél-amerikai termékeik zászlóshajójának mindenképp ez mondható. A Quesadilla két féle ízvilágban kapható: van egy klasszikus verzió, ez egy sertéshúsos-babos-pikáns ragut, zöldségeket és sajtot tartalmaz. A másik egy kicsit visszafogottabb, csirkehússal, salsa szósszal, sajttal és zöldségekkel érkezik. Ez menüben 1090 forintba kerül, ami több mint korrekt, főleg hogy a krumpli és az üdítő mellé egy szósz is kerül a csomagba. Ezen kívül inkább snackek kerültek bevezetésre a Dél-amerikai hetek keretében: Chilis Sajtfalatok (ebből 990 forint a 3 darabos menü), valamint Töltött Jalapeno paprikák (3 darabos menü ugyancsak 990 forintért). Utóbbiban feta sajt található, így egy kis görögös vonal is befigyel a sok csípős mexikaja mellé.

levegovel_04_gulabb.jpg

Az olajmentesen, forró levegővel sütött burgonyát is szeretné felpörgetni a cég, ha már részben erről lettek elnevezve. Ez egy elég menő akcióban valósul meg, így mától 290 forintért kapható egy normál adag sült krumpli (150 gramm) szósszal, a saját fejlesztésű sétálós-csomagban. Szószból 15 féle áll rendelkezésre, így ha minden nap ezzel ízesítjük a haza utat, fél hónapig biztos nem kerül sor ismétlésre.

snipimage_1_.JPG

Egy pláza ételudvarán mindig az ebédidő a legfelkapottabb, ennek fényében ügyes húzás akcióval csalogatni a vendégeket ebben az időszakban. 11:30 és 15 óra közt 750 forintért kapható néhány kisebb menü, melyek 5db csirkefalatot, vagy 2db csirkecombot, vagy 5 db csirkeszárnyat, vagy 5 db panírozott camambert sajtfalatot tartalmaznak. Mellettük ezért az árért krumpli és szósz jár, így nem árt itallal érkezni (vagy kérni azt is, csak akkor kicsit drágábban jövünk ki belőle). Aki csak legyintene a csirkefalatokra, annak érdemes figyelembe venni, hogy ezek nem darált húsból készülnek, a KFC-hez hasonlóan itt is látható a hús textúrája ha kettészedi az ember. Ezen kívül fejlesztésen esett át a panír is, így ezek a termékek a korábbinál ropogósabbak lettek.

surf_n_fries_desszert_coffee.jpg

Az elmúlt időszakban is volt pár újítás amiről nem számoltunk be. Így a Segafredo-val kötött együttműködésnek köszönhetően most már kávét is árul az étterem (Espresso, Hosszú kávé, Latte, Capuccino), valamint kérhető forró csoki és 5 féle ízesítésű tea is. Januárban pedig megújult a desszert kínálat, a régiek közül csak a sajttorta maradt meg, és a következő három termék került be mellé:

Apple Surf: Mascarpone-s almás pite pohárban /350 Ft/

TúróVarázs: Citromos túrógombóc, lágyfagylalttal és barackka /350 Ft/

Choco Surf: Csokoládés cookie /190 Ft/

Érdemes még megjegyezni, hogy a hazai Surf 'n' Fries lánc saját termékfejlesztő részleggel rendelkezik, így a mostani dél-amerikai újdonságok, de a korábbi szendvicsek és hamburgerek is Magyarországon lettek kifejlesztve, a hazai ízlést szem előtt tartva. Ettől még nem lesz minden automatikusan tökéletes, de örülnek a visszajelzéseknek (a negatívnak is), mert így tudják változtatni, jobbá tenni a termékeket.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr77151161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása