Őrületes banántöltő készülék!

2015. január 25. - Feiertag Erik

Tudom hogy nehéz jobbat mutatni a szűz Nutellánál, de valljuk be, a banán tipikusan jót szokott tenni az ilyen jellegű édességeknek, elég csak a KFC banános-csokis fagyijára gondolni. Alapvetően elég mocskos dolog a gyümölcsre mogyorókrémet kenni, viszont itt egy találmány, ami mindent megváltoztat!

banner_1.jpg

A DestapaBanana (kb. banándugóhúzó spanyolul) egy argentin férfi, Sebastian Berger találmánya, mely a fenti problémát hivatott megoldani. Azaz, bármilyen krémes, lágy dolgot banánba juttat.

acb.jpg

Ahogy az alábbi videó is prezentálja, használata elég egyszerű. Az eszközbe helyezett banánnak először eltávolítjuk a közepét, majd a cég által forgalmazott tubussal megtöltjük. Egyelőre csokoládé, karamella és gyümölcsös ízesítések érhetők el, de alapvetően senki sem fog megakadályozni, ha valami mást töltünk bele. Ezen kívül lehetőség van szilárd csokoládé alkalmazására is, ehhez viszont ajánlatos az ehhez gyártott alakú és méretű darabot venni.

A termék weblapján található térkép szerint még egyetlen országban sincs képviseletük, így értelemszerűen sehol sem kapható. Ha valaki üzletileg is lát benne fantáziát, szívesen látnak bármiféle ajánlatot az info[kukac]destapabanana[pont]com címre.

via Food Beast

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr457107369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása