Terjeszkedik a Hooters

2015. január 23. - Feiertag Erik

A folyamatos növekedés fontos egy étteremlánc életében, ahogyan az új piacok meghódítása is. Így van ezzel a kicsit elvont Hooters is, mely néhány éve épp hazánkban nyitotta meg egyik legújabb európai éttermét. Most kiderültek a cég hosszú távú tervei.

banner.jpg

Ázsia minden gyorsétterem számára kicsit különc terület, a kínai KFC például van úgy, hogy marhahússal színesíti kínálatát. Erre a területre, annak is a déli részére kíván belépni a narancssárga hálózat. Miután sikeresen megvetették lábukat Thaiföldön, ottani franchise partnerükkel, a Destination Resorts-szal együtt úgy döntöttek, elárasztják a helyi piacot.

A következő hat évben Hooters éttermek fognak nyílni Malajzia, Kambodzsa, Indonézia, Laosz, Mianmar, a Fülöp-szigetek, Szingapúr, Vietnám, valamint Makaó területén, ha minden jól megy összesen 30 darab. A Destination Resorts egyébként inkább szállodák üzemeltetésében van otthon, de mindemellett az ő kezükben van a phuketi Hard Rock Café is. Az együttműködésnek köszönhetően mind ők, mint a Hooters komoly forgalomnövekedést érhet el a következő években.

02.jpg

via restonnow

Jelenleg egyébként 415 Hooters étterem üzemel az Egyesült Államok 42 tagállamában, és 26 országban külföldön, köztük hazánkkal. Az első étterem a floridai Clearwater-ben nyílt meg 1983-ban. Alacsony elvárásokkal indítottak, de nem sokkal később már milliók élvezhették az ételt, és a Hooters lányok nyújtotta vendégszeretetet.

via Eater és Hooters

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr357099265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása