Burger Central #2: Mix Burger - Street Gourmet

2014. december 22. - Feiertag Erik

Nem tudom pontosan mikor, de biztos nem túl régen nyílt meg az Allee mellett, a Fehérvári úti Vásárcsarnok sarkában egy új gyorsétterem. Mindenféle grillt és hamburgert kínálnak korrekt áron, gyorsan ki is próbáltuk, hogy nektek ne kelljen.

wp_20141220_005.jpg

Hogy új a hely, nem kérdés. Egy kicsit lassan, nehézkesen működik még a kiszolgálás, de ez idővel biztosan javulni fog. Én mondjuk pont jól jártam, mert egy 1190 forintos Sajtburgert rendeltem, viszont összekeverték valakinek a rendelésével és egy 1490-es Mix Burgert kaptam kézhez. Mire kiderült, "párom" már befalta az egészet a nélkül hogy felmerült volna hol a tojás és a bacon, amivel a Mix többet tud egy húst, sajtot, saját fejlesztésű SG szószt, salátát, paradicsomot és lilahagymát tartalmazó mezei Sajtburgernél.

A szendvics kis fehér dobozkában érkezik egy szem szalvétával, ez kicsit alul van méretezve, de vannak kihelyezett papírtőrlő dobozok (egy legalábbis biztosan) így ez végül is nem probléma. A méret korrekt, ár-érték arányban nem tűnik rossznak a hely, a kaja is elég hamar elkészült.

wp_20141220_008.jpg

Buciként puffancsot használnak, ez már annyira nem nyerő, de legalább nem fullaszt és kevésbé édes, szóval ám legyen. Ami viszont ne legyen, az a hús. Jól átsütött zsírpogácsa, kicsit olyan érzésem volt mintha íztelen löncshúst ennék. Ez az ami igazán lerontja a dolgot, mert az SG szósz is korrekt, az enyhén mustáros öntet a retro hamburgereket idézi, szerencsére csalamádé nélkül. A tojás inkább furcsa élmény hamburgerbe mint jó, egyszer elment, nem hiszem hogy újra rendelnék ilyesmit (bár valójában most sem tettem).

wp_20141220_003.jpg

A hamburgerek ára 990 forinttól 1490-ig tart ami nem lenne rossz, egy forgalmas pláza mellett komoly vendégforgalmat lehet megfogni így, már ha jó a kaja. E mellett vannak grillezett ételek, kolbász meg miegymás, ezeknek 380 - 450 forint között mozog 10 dekája. Árulnak különböző köreteket (csipszet is), én egy adag panírozott hagymakarikát próbáltam, kifejezetten jó volt de semmi olyan, amit egy Burger King féle ne tudna megadni.

wp_20141220_12_57_19_smart.jpg

Összességében elég jó étterem lehetne, de sajnos a hús minősége lehúzza hamburger fronton, ezen remélem javítanak a jövőben. Ha igen, akkor a helyválasztás miatt garantált siker, ha nem, akkor reméljük valami jobb nyit a helyükön.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr357002679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása