40 éves szendvics tér vissza a Burger King-be

2014. december 03. - Feiertag Erik

Mindenki szereti az újdonságokat, de néha jó ha egy-egy étteremlánc visszanyúlik korábbi sikertermékekhez. Néha azonban összejönnek igazán retro pillanatok. Például Amerikában, ahol a Burger King egy 40 évvel ezelőtt megalkotott szendvicset hoz vissza!

bk_yumbohamcheese.jpg

Yumbo Hot Ham & Cheese Sandwich nem csak hogy régi, igazi különlegességi is. Ugyanis nem tartalmaz húspogácsát. Ettől még nem vegetáriánus, hisz az ömlesztett cheddar sajt a saláta és a majonéz mellett Fekete Erdő sonkaszeleteket tartalmaz. Így első ránézésre még a SubWay kínálatában is megtalálná a helyét.

Amúgy nem egy full-extrás szendvicsről van szó, árban viszont elég húzós. 3.69$-os áron megy, ami átszámítva 915 forint. Öröm az ürömben, hogy csatlakozik a "Kettőt 5$-ért" akcióba, ami azért sokkal jobban hangzik.

via Burger Business

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr226952447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása