McRoyal Deluxe

2014. november 24. - Feiertag Erik

A McDonald's múlt héten mutatta be új időszakos termékeit ami, hát valójában egy szendvics két verziója volt. Mindenesetre mi ki is próbáltuk, persze a nagyobbik változatot!

WP_20141121_007.jpg

A McRoyal (vagy Sajtos Negyedfontos) a cég talán legjobb burgere, különösen a dupla húsos verzió. Nem ígér sokat, de azt hozza, sok hússal. A McRoyal Deluxe hasonlóképp épül fel. Nincs benne olyan különleges összetevő amit ne láthattunk volna korábban, de ezek aránya meg úgy egyáltalán a szendvics felépítése korrekt. Két méretes marhahúspogácsán kívül batávia salátát, lilahagymát, füstölt mustáros-paradicsomos szószt, sült hagymát és füstölt pizzamozzarellát tartalmaz.

WP_20141121_008.jpg

Ahogy fentebb már pedzegettem, a termék elég jól ki van találva, persze nem csoda hisz egy külföldön már bevált Royal variánsról van szó. A szósz kissé édeskés, kellemesen feldobja az összhatást, a füstölt Mozzarella pedig kellően más mint a gyorsétteremekben megszokott ömlesztett cheddar. Egyedül a hagymákat éreztem kicsit furának. Nem igazán értem a lilára miért volt szükség a pirított mellett, utóbbit sajnos eléggé elnyomta a többö összetevő, előbbi sokkal dominánsabb volt nála. Két szék közül a földre, vagy hogy szokták mondani.

WP_20141121_001.jpg

Érdemes még megemlíteni, hogy a szendvics a Grand Big Mac-hez hasonlóan papírban érkezik, így út közben, vagy akár az étteremben különösebb koszolás nélkül könnyedén fogyasztható. Igazán lehetne választható opció minden termékhez, bár úton általában Sajtburger szerű dolgokat szoktam látni, az pedig alapból így csomagolják.

WP_20141121_005.jpg

Az egy húsos verzióért 990/1450, míg a dupláért 1200/1600 forintot kérnek. Szerintem a méret és a hangulat miatt érdemesebb a drágábbat választani, a "feltét" nem igazán vész el a két megtermett húspogácsa mellett sem. A konkurens Krampusz Angus, vagy akár a harmadszorra visszatérő Santa Claus is különlegesebb termék, azonban ezek árban bőven e felett helyezkednek el, de ha belefér, inkább közülük érdemes választani.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr716926129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása