Húsimádó újdonságok a Mekiben

2014. november 21. - Feiertag Erik

Múlt héten már láthattuk, hogy a legnagyobb étteremlánc egységei kifogytak a Magyaros promóció termékeiből, ami valamilyen szinten előrevetítette a következő akciót, ami végül egy feltúrbózott McRoyal személyében meg is érkezett.

banner.png

Ahogy a Burger King Whoppert szokott variálni (bár ezúttal pont nem ezt tették), úgy a McDonald's általában a McRoyal termékvonallal szokott legózni. A szimpla vagy dupla hússal elérhető McRoyal Deluxe batávia salátát, lilahagymát, füstölt mustáros-paradicsomos szószt, sült hagymát és füstölt pizzamozzarellát tartalmaz. Senki sem vásárol zsákbamacskát ha mellette dönt, ez egy korrekt terméknek tűnik.

Sokak szerint a Dupla Sajtos McRoyal a cég legjobb terméke. Ebben bizonyára közrejátszik az is, hogy Quentin Tarantino '94-es klasszikusának egyik ikonikus jelenetében is szerepet kapott. Hiánypótló rovatunkban mi is írtunk róla, és megnyugtatunk mindenkit, nem csak a filmes hírnév a rajongás oka. Bővebben erre olvashatsz róla.

Idén már volt hasonló akció, akkor két McRoyal variáns közül választhattunk. Körülbelül egy hónapig tartották őket kínálatban, nem sokkal később pedig útjára indult az év egyik legerősebb promóciója a filmes szendvicsekkel. Most is erre a forgatókönyvre számítok, azaz januárban - ha nem korábban - igen erős évindító felhozatal várható.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr706919203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása