Mi jobb egy KFC Double Down-nál? Ha feldobják egy szelet marhahússal!

2014. október 26. - Feiertag Erik

A KFC időről-időre visszatérő terméke, mely hozzánk sajnos még nem jutott el (reméljük ami késik nem múlik!) egyértelműen az egyik legjobbja a hálózatnak. A Koreaiak azonban elintézték, hogy még egy szintet feljebb lépjen!

double_down_king_E1.jpg

(via)

Mindenek előtt nem árt tisztázni, alapvetően mi az a Double Down. Egy szendvicsről van szó, mely bacont, sajtot és Colonel's Secret szószt tartalmaz (nálunk ilyet a The Boss-ban használtak), azonban a bucin csavartak kicsit, és zsemle helyett két megtermett Kentucky panírba forgatott csirkemellfilét használnak. Semmi sallang, hogy úgy mondjam. Koreában pedig jelen promóció keretében egyszerűen hamburgert csináltak belőle, így az alap összeállítást egy marhahúspogácsával és a Colonel's Secret öntet helyett BBQ-val és némi - hazánkban jelenleg meglepően divatos - borsos szósszal fejelték meg.

kfc-korea-double-down-with-burger-patty.jpg

Az új terméket stílusosan Double Down King-nek nevezték el és 6900 won-t kérnek érte ami átszámítva úgy 1600 forintot jelent. Nem olcsó, ellenben egyszer biztosan megéri befizetni rá hisz a gyorséttermi piac egyik legkülönlegesebb termékéről van szó.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr116831727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása